Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Έτσι συνέλαβαν τον ΕΚΑΜίτη που είχε στην κατοχή του σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Αρχικά συνελήφθη η σύζυγός του αλλά γρήγορα η αστυνομία κατάλαβε πως άλλος ήταν ο ένοχος.

Η σύλληψη ενός άνδρα των ΕΚΑΜ για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας αφήνει άφωνο όλο το πανελλήνιο. Έρχεται μόλις μια μέρα μετά την αποκάλυψη για τον καθηγητή που με μικρομάμερα κατέγραφε τους ίδιους τους μαθητές του και τη σύλληψη 54χρονου πατέρα τεσσάρων παιδιών, που επίσης είχε πορνογραφικού υλικού με ανηλίκους.

Ο 35χρονος αστυνομικός των ΕΚΑΜ βρισκόταν ήδη από την Τετάρτη στο μικροσκόπιο της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης επιχείρησης για την εξάρθρωση νέου δικτύου κατοχής και διακίνησης σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας, γράφει το bloko.gr.

Της σύλληψης του προηγήθηκε ένα πραγματικό θρίλερ, με την σύζυγό του βρίσκεται άθελά της κατηγορούμενη.

Όπως αναφέρει το bloko.gr, το τηλέφωνο στο οποίο είχε γίνει η σύνδεση με το internet ήταν στο όνομα της συζύγου του. Και μοιραία ήταν εκείνη που συνελήφθη αρχικά. Δε γνώριζε όμως τις αρρωστημένες συνήθειες του ανθρώπου που μοιραζόταν τη ζωή της.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται και γρήγορα οι αστυνομικοί κατάλαβαν πως ο ένοχος ήταν άλλος. Και τότε πέρασαν χειροπέδες στον 35χρονο, μέλος της ειδικής ομάδας της Αστυνομίας τα τελευταία 10 χρόνια.

Τα στοιχεία εις βάρος του είναι αδιάσειστα σύμφωνα με το bloko.gr. Και σημειώνεται ότι δε μπορούν να δικαιολογηθούν από τυχαίες επισκέψεις σε sites με ανάλογο περιεχόμενο.

Ο 35χρονος ΕΚΑΜίτης οδηγήθηκε την Πέμπτη στον εισαγγελέα, που του απήγγειλε κατηγορίες. Ζήτησε και πήρε τριήμερη προθεσμία και τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο ΣΟΚ! Αστυνομικός των ΕΚΑΜ με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας!…

Σοκ! Καθηγητής έβαζε κρυφές κάμερες μέσα στην αίθουσα – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας “γυρισμένο” σε ελληνικό σχολείο!

Έξι μήνες παύση η… τιμωρία στον πορνογράφο καθηγητή!

Πατέρας 4 παιδιών βρέθηκε με 469 αρχεία παιδικής πορνογραφίας

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε