Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Έχουν τα πρόσωπα των δολοφόνων – Δεύτερο βίντεο στα χέρια της αστυνομίας

Έχουν τα πρόσωπα των δολοφόνων – Δεύτερο βίντεο στα χέρια της αστυνομίας

Ζήτημα χρόνου φαίνεται πως είναι η σύλληψη των δολοφόνων του 44χρονου Μανώλη Καντάρη με λεία μια βιντεοκαμέρα.

Στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης βρίσκεται ακόμη ένα βίντεο, στο οποίο φαίνονται ολοκάθαρα τα πρόσωπα των αδίστακτων δολοφόνων, που αφαίρεσαν τη ζωή ενός πατέρα λίγες στιγμές πριν δει το φως της ζωής το παιδί του.

Το νέο οπτικό υλικό έχει καταγραφεί έξω από κατάστημα της περιοχής, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας και λίγη ώρα πριν αυτή συμβεί.

Απεικονίζονται τρεις ύποπτοι, πιθανόν Βορειοαφρικανοί, να στέκονται. Δεν αποκλείεται να έχουν ήδη εντοπίσει τον υποψήφιο στόχο τους, εκτιμούν οι αξιωματικοί. Το πρόσωπο του ενός εξ αυτών φαίνεται «καθαρά» στην κάμερα, λιγότερο από εκείνα των δυο συνεργών του.

Στο πρώτο βίντεο της δολοφονίας, το οποίο διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα, είναι ορατός ο άγριος τρόπος της επίθεσης στον άτυχο άνδρα.

«Τον προσέγγισαν και τον κύκλωσαν. Εκείνος έκπληκτος φαίνεται να οπισθοχωρεί λίγο, χωρίς όμως να αντιδρά στις προθέσεις τους, απλά έκανε την ασυναίσθητη κίνηση φόβου. Άμεσα ένας από τους δράστες αρχίζει να τον χτυπά ανεξέλεγκτα, βίαια και χωρίς έλεγχο, στην πλάτη και στη συνέχεια στον λαιμό. Αρπάζει την τσάντα και τρέχουν όλοι μαζί να φύγουν». Είναι η περιγραφή αστυνομικού που έχει δει το σοκαριστικό βίντεο.

Εκτιμάται πως πρόκειται για «τριάδα» που έχει διαπράξει κι άλλες κλοπές στην περιοχή. Για αυτό και στο μικροσκόπιο έχουν μπει βίντεο από κάμερες ασφαλείας από βίαιες ληστείες σε δρόμους της περιοχής. Δεν αποκλείεται, επίσης, οι δολοφόνοι να βρίσκονται υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών τη στιγμή της στυγερής δολοφονίας.

Οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τις έρευνές τους και στην αναζήτηση νέου οπτικού υλικού. Συγχρόνως, προσεγγίζουν κοινότητες αλλοδαπών από κράτη της Βόρειας Αφρικής, ώστε να αντλήσουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνω από 3.000 κόσμος στην πορεία μνήμης για τον 44χρονο Μανώλη

 

“Είμαι δυνατή για τα παιδιά μου”, λέει η χαροκαμένη σύζυγος του Μανώλη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε