Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Εύβοια: “Αν συνέχιζα να φωνάζω θα με σκότωναν”

Εικόνα από το EviaNews
Εικόνα από το EviaNews

Η ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου που έπεσε θύμα ληστείας, περιγράφει τις εφιαλτικές ώρες που έζησε….

“Θα σε σκοτώσω αλλά δεν θέλω” ήταν τα λόγια των ληστών που έχουν αποτυπωθεί στην μνήμη της Κατερίνας Αναγνωστάκη που διατηρεί κοσμηματοπωλείο στην Αρτάκη.

Όπως διαβάζουμε στο EviaNews, πριν από μερικές μέρες έζησε τον εφιάλτη όταν δύο ληστές μπήκαν στο μαγαζί της προσποιούμενοι τους πελάτες. Ήταν μεσημέρι και στο μαγαζί βρίσκονταν και ένας οικογενειακός της φίλος.
Ξαφνικά και στους δύο άρχισαν να ρίχνουν σπρέι πιπεριού και τους έσπρωξαν για να πέσουν στο πάτωμα. Μάλιστα στην κυρία Κατερίνα, πέρασαν και χειροπέδες!

“Άρχισα να ουρλιάζω και τότε οι ληστές μου έβαλαν στο στόμα ένα τσιρότο. Τους έκανα νόημα ότι δεν ένοιωθα καλά και τότε μου το έβγαλαν αλλά μου είπαν ότι αν φωνάξω θα με σκότωνα. Στην συνέχεια οι ληστές με πήγαν σε ένα δωματιάκι και αφού δεν υπήρχε κλειδί για να κλείσουν την πόρτα, έβαλαν μπροστά μία βιτρίνα. Για έξι ολόκληρα λεπτά έγδυναν το μαγαζί μου. Στο δωμάτιο υπήρχε ένα τηλέφωνο και πήρα τον γιο μου αλλά δεν απαντούσε. Όταν αργότερα με πήρε πίσω, οι ληστές φοβήθηκαν και το έβαλαν στα πόδια. Αν και η αστυνομία ήρθε στην κυριολεξία μέσα σε δύο λεπτά, δυστυχώς δεν κατάφερε να τους εντοπίσει μέχρι και σήμερα” είπε η γυναίκα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Καρδίτσα: Έλειψε για λίγο απ’ το σπίτι και… εμφανίστηκαν απρόσκλητοι “επισκέπτες”

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε