Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Εύβοια: Εξιχνιάστηκε η διάρρηξη στο Λευκαντί -Χειροπέδες σε έναν Αλβανό, αναζητούνται οι συνεργοί του

Εύβοια: Εξιχνιάστηκε η διάρρηξη στο Λευκαντί -Χειροπέδες σε έναν Αλβανό, αναζητούνται οι συνεργοί του

Ένα μήνα μετά οι Αρχές συνέλαβαν έναν 35χρονο Αλβανό, ως δράστη της διάρρηξης σε βάρος των δύο ηλικιωμένων…

Ο 35χρονος συνελήφθη χθες με ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Χαλκίδας, για τη ληστεία που διαπράχθηκε από τρεις δράστες, το προηγούμενο μήνα, σε βάρος δύο ηλικιωμένων στο σπίτι τους παραλία Λευκαντί στην Ευβοια.

Μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του ενός από τους δράστες ενώ αναζητούνται οι δύο συνεργοί του.

Η διάρρηξη είχε σημειωθεί στις 4 Μαρτίου όταν οι δράστες αφού παραβίασαν κεντρική πόρτα εισόδου, μπήκαν στην μονοκατοικία όπου διέμεναν τα δύο ηλικιωμένα αδέρφια και με την απειλή μεταλλικού αντικειμένου τους ακινητοποίησαν, τους χτύπησαν και άρπαξαν μετρητά και κοσμήματα.

Ο 35χρονος αλβανός και μετά από συντονισμένες έρευνες εντοπίστηκε στο Δημοτικό Διαμέρισμα Φύλλων Ευβοίας όπου διέμενε και προσήχθη χθες το πρωί.

Σε βάρος του 35χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ληστείας και της οπλοχρησίας, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας και συνελήφθη.

Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δύο συνεργών του 35χρονου και εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες.

Διαβάστε επίσης: Νύχτα τρόμου για δύο ηλικιωμένα αδέρφια στην Εύβοια

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε