Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Εύβοια: Έπιασαν τους Αλβανούς που χτύπησαν άγρια και λήστεψαν ηλικιωμένους!

ΦΩΤΟ από astynomia.gr

Οι δράστες είχαν εξαντλήσει την αγριότητά τους και είχαν φύγει από το σπίτι των ηλικιωμένων με χρήματα και χρυσαφικά…

Πρόκειται για έναν 26χρονο και έναν 21χρονο Αλβανό, που έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας, στην περιοχή του Αλιβερίου. Οι δράστες είχαν μπει στο σπίτι των ηλικιωμένων, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (22-11-2010). Αφού τους χτύπησαν άγρια με τα χέρια, έβγαλαν πιστόλι και μαχαίρι 40 εκατοστών. Τους ζήτησαν χρήματα και κοσμήματα.

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων τους έδειξε το σημείο που υπήρχαν και οι δράστες πήγαν και τα πήραν. Όλες αυτές τις μέρες η αστυνομία μάζευε πληροφορίες και προσπαθούσε να τους εντοπίσει. Κάτι που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (26-11-2010).

Οι δράστες οδηγήθηκαν στο τμήμα και ομολόγησαν τη ληστεία που είχαν διαπράξει. Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους και βρέθηκαν κρυμμένα σε ψευδοροφή: ένα πιστόλι, 9 φυσίγγια, ένα μαχαίρι μήκους 40 εκ. και ένα αναισθητικό σπρέι.

Το άτυχο ζευγάρι των ηλικιωμένων αναγνώρισε τους συλληφθέντες ως δράστες της ληστείας σε βάρος τους, καθώς και τα κατασχεθέντα όπλα, που χρησιμοποιήθηκαν για τη διάπραξή της. Πλέον το λόγο παίρνει η Δικαιοσύνη…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε