Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Εύβοια: Ληστής ντυμμένος αστυνομικός – ”Εσεις έχετε τα λεφτά και ο κόσμος πεινάει”!

Οι δυο ληστές είχαν σχέδιο για το πως θα ληστέψουν την τράπεζα, αλλά τελικά έφυγαν χωρίς ούτε ένα ευρώ…

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, o ένας από τους δυο ληστές ήταν ντυμένος αστυνομικός και ζήτησε από τον διευθυντή να ανοίξει την πόρτα της τράπεζας, λίγο πριν τις 08.00 για να του παραδώσει μια κλήση, η οποία μάλιστα έγραφε το όνομά του. Ο διευθυντής αρνήθηκε να ανοίξει πριν ξεκινήσουν οι συναλλαγές και τελικά ο αστυνομικός – ληστής μπήκε μέσα μαζί με το συνεργό του στις 08.10 μαζί με 2-3 πελάτες ακόμη.

Ο ένας φορούσε κράνος και έβγαλε από το μπουφάν ένα καλάσνικοφ, ενώ ο “αστυνομικός” φορούσε μπουφάν που έγραφε police, καπέλο τζόκεϊ αστυνομικού και κρατούσε όπλο.

Ο ληστής με το καλάσνικοφ χτύπησε με το κοντάκι του όπλου το διευθυντή στο πρόσωπο φωνάζοντας: ”Εσείς έχετε τα λεφτά και ο κόσμος έξω πεινάει” φέρεται να είπε.

Στη συνέχεια του ζήτησαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο αφού ακόμη δεν είχαν προλάβει να βγάλουν χρήματα στα ταμεία. Όταν τους είπε ότι έχει χρονοκαθυστέρηση 10 λεπτών, οι ληστές αιφνιδιάστηκαν και αποφάσισαν να φύγουν χωρίς να πάρουν ούτε ένα ευρώ.

Την ώρα που έφευγαν με τη μηχανή έφτασε και περιπολικό της αστυνομίας, που είχε “ειδοποιηθεί” από το συναγερμό της τράπεζας, το οποίο προσπάθησε να καταδιώξει τους ληστές, αλλά η μηχανή ήταν μεγάλου κυβισμού και εξαφανίστηκε.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε