Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Εύβοια: Τέσσερις Αλβανοί έχουν ρημάξει την περιοχή!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μέσα σε δύο μήνες έχουν κάνει τρεις ληστείες, μία απόπειρα και τρεις κλοπές, τραυματίζοντας μάλιστα κάποια από τα θύματά τους.

Οι τέσσερις αλλοδαποί, είναι σύμφωνα με τις Αρχές, οι δράστες σε:
– Ληστεία σε βάρος δύο αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας στον Αγ. Νικόλαο Ευβοίας, το σπίτι των οποίων διέρρηξαν και με την απειλή όπλου πήραν 3.000 ευρώ και αντικείμενα από το σπίτι. Μάλιστα, τραυμάτισαν τον ένα με μαχαίρι.
– Απόπειρα ληστείας σε βάρος ενός αλλοδαπού υπηκόου Πακιστάν, φύλακα ελαιοτριβείου, στο Μύτικα Ευβοίας. Τον γρονθοκόπησαν και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι γιατί τους εμπόδισε να μπουν στο ελαιοτριβείο.
– Ληστεία σε βάρος τεσσάρων Πακιστανών στο Βασιλικό Ευβοίας,στο σπίτι των οποίων μπήκαν με πυροβόλο όπλο και πήραν 115 ευρώ και τέσσερα κινητά.
– Ληστεία στο Μύτικα Ληλαντίων Ευβοίας, σε βάρος ιδιοκτήτη παντοπωλείου, τον οποίο, αφού απείλησαν με ξύλινα ρόπαλα και μαχαίρι, τον ανάγκασαν να τους δώσει 300 ευρώ που είχε πάνω του.
– Διάρρηξη σε σπίτι, στη θέση
– Διάρρηξη σε κοντέινερ στον Αγ. Νικόλαο Ληλαντίων, από το οποίο πήραν βενζινοκίνητα εργαλεία κηπευτικής και διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία.
-Κλοπή σε γεώτρηση στη θέση
 

Σε όλες τις ληστείες φρόντιζαν να έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και να φορούν γάντια για να μην αφήνουν αποτυπώματα.
Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμα να τους συλλάβει, ωστόσο τους αναζητά αφού στο χώρο που μένουν, βρέθηκαν τα σύνεργα των διαρρήξεων και των ληστειών αλλά και μέρος από τα κλοπιμαία.

«Κάμπος» Βασιλικού Ληλαντίων Ευβοίας, από το οποίο πήραν μία τηλεόραση, δύο ταμειακές μηχανές, κουρτίνες, διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία και ένα μηχανάκι.«Κάμπος» Βασιλικού Ληλαντίων-Ευβοίας, από την οποία πήραν μία υποβρύχια αντλία και ένα ηλεκτρικό πίνακα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε