Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Εύβοια: Χειροπέδες στους ληστές της Εθνικής τράπεζας!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι δράστες είχαν φύγει με 10.000€ από το τραπεζικό υποκατάστημα στα Ψαχνά – Διαβάστε πως τους έπιασε η αστυνομία…

Η ληστεία είχε γίνει το πρωί της περασμένης Παρασκευής (17-09-2010). Στις 11.20, τέσσερις ένοπλοι κακοποιοί, με κουκούλες στα πρόσωπά τους, εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Εθνικής στα Ψαχνά Ευβοίας την ώρα που πολίτες πραγματοποιούσαν συναλλαγές.

Με την απειλή όπλων ανάγκασαν υπαλλήλους και συναλλασσόμενους να γονατίσουν και βούτηξαν από τα ταμεία 10.000€. Στη συνέχεια διέφυγαν επιβιβασθέντες σε δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες. Αστυνομικοί που έφτασαν γρήγορα στο σημείο απέκλεισαν την περιοχή και άρχισαν να ψάχνουν για τον εντοπισμό των δραστών.

Αστυνομικοί εντόπισαν στη θέση ”Πανόραμα” της Ε.Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού, ένα ύποπτο αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα, με δύο άνδρες να κάθονται στο πίσω κάθισμα. Το ακινητοποίησαν και τα 3 άτομα οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια.

Εκεί μετά από μαραθώνια ανάκριση, οι δύο άνδρες 27 και 28 ετών και η 35χρονη γυναίκα παραδέχτηκαν ότι είχαν ληστέψει την τράπεζα. Μάλιστα οι δύο άνδρες αναγνωρίσθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες ως οι δύο εκ των τεσσάρων ενόπλων που εισέβαλαν στην τράπεζα, ενώ για την 35χρονη, προέκυψε συμμετοχή της στη διευκόλυνση διαφυγής των δραστών.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων στην Αθήνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κουκούλες, σιδερογροθιά, τέσσερις σφαίρες των 9 mm καθώς και άλλα αντικείμενα τα οποία ερευνώνται. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο διαφυγόντων δραστών…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε