Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Έζησε τον τρόμο για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες ο Γ.Δώνης

Έζησε τον τρόμο για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες ο Γ.Δώνης

Οι ληστές μπήκαν και πάλι στο σπίτι του στο Κεφαλάρι σε λιγότερο από μια βδομάδα. Την ώρα της ληστείας ήταν στο σπίτι ο ίδιος, η γυναίκα του και ο 2,5 ετών γιος τους.

Θύμα άγνωστων διαρρηκτών έπεσε σήμερα τα ξημερώματα ο προπονητής του Ατρομήτου και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Γιώργος Δώνης. Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι του στο Κεφαλάρι και προσπάθησαν να του αρπάξουν το αυτοκίνητο. Είναι η δεύτερη φορά που διαρρήκτες μπαίνουν στο σπίτι του μέσα στις γιορτές. Η πρώτη ήταν ανήμερα των Χριστουγέννων.

Την ώρα της διάρρηξης ο προπονητής ήταν μέσα στο σπίτι, με τη γυναίκα και τον 2,5 ετών γιό του. Τα άλλα δύο του παιδιά είχαν βγεί για διασκέδαση και δεν είχαν επιστρέψει.

Όπως έγινε γνωστό, οι διαρρήκτες μπήκαν στο ισόγειο του σπιτιού του και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και τιμαλφή.

Για καλή του τύχη ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, οι δράστες είχαν προλάβει να εξαφανιστούν.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, εκτιμούν ότι οι διαρρήκτες είναι οι ίδιοι οι οποίοι είχαν μπει στο σπίτι του Γ. Δώνη και ανήμερα των Χριστουγέννων.

Κατά τη διάρρηξη αυτή του άρπαξαν χρήματα, τιμαλφή, το τζιπ του, τα κλειδιά από ένα αυτοκίνητο Smart και τα κλειδιά του σπιτιού.

Μετά την κλοπή, τη μόνη κλειδαριά που πρόλαβε να αλλάξει ο προπονητής, ήταν αυτή του Smart. Έτσι σήμερα τα ξημερώματα οι δράστες είχαν κλειδιά του σπιτιού και έτσι μπήκαν μέσα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε