Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Φάκελοι-βόμβες στα σπίτια των στόχων;

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Τώρα η αντιτρομοκρατική λέει πως οι “Πυρήνες” βάζουν στο στόχαστρο τα σπίτια των στόχων τους

Την ώρα που ο υπουργός Δικαιοσύνης με δηλώσεις του αφήνει να εννοηθεί ότι ο φάκελος που εστάλη στον ίδιο σχετίζεται με εκείνον που σκότωσε τον υπασπιστή του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο κατάλογος με τους στόχους φαίνεται να μεγαλώνει.

Διευθυντές φυλακών, δικαστές και αστυνομικοί, ιεραρχούνται ως επόμενοι πιθανοί στόχοι των καταζητούμενων μελών για συμμετοχή στη “Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς”

Οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο αποστολής παρόμοιων εκρηκτικών φακέλων ακόμη και στα σπίτια τους. Πλέον λαμβάνονται μέτρα και στα σπίτια των “στόχων”.

Προς το παρόν πάντως φαίνεται να απομακρύνεται το ενδεχόμενο να έχουν αποσταλεί κι άλλοι φάκελοι-βόμβες μαζί με αυτόν που εστάλη στον υπουργό Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη,

Ο εκρηκτικός φάκελος που έφθασε στο γραφείο πρωτοκόλλου του υπουργού Δικαιοσύνης το μεσημέρι της Τετάρτης, είχε σταλεί στις 10:30 το πρωί της Τρίτης από το κατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφορών της οδού Ελ Αλαμέιν στη Ν. Ιωνία.

Οι αστυνομικοί εξέφραζαν κάποιους φόβους μήπως οι δράστες είχαν αποστείλει και άλλους εκρηκτικούς φακέλους την Τετάρτη, γι αυτό και χθες βρίσκονταν σε επιφυλακή για τον τυχόν εντοπισμό τους.

“Κόκκινος συναγερμός” σήμανε για το λόγο αυτό όταν το μεσημέρι η αντιτρομοκρατική ενημερώθηκε για ύποπτο φάκελο που είχε φθάσει στο Υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης 5-7 με αποδέκτη όμως τον υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοίδη.

Αποστολέας φαινόταν το προξενείο του Λιβάνου. Μετά τις απαραίτητες επικοινωνίες διαπιστώθηκε πως πράγματι οι υπεύθυνοι του προξενείου είχαν στείλει κάποια βιβλία με αποδέκτη τον υπουργό.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε