Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Φαρ ουέστ στην Ανοιξη – Ληστής έκανε θρύψαλλα τζαμαρία τράπεζας πυροβολώντας

Φαρ ουέστ στην Ανοιξη – Ληστής έκανε θρύψαλλα τζαμαρία τράπεζας πυροβολώντας

Σκηνές Σικάγου διαδραματίστηκαν το πρωί σε τράπεζα στην Άνοιξη οταν ένας ληστής μπούκαρε μέσα αφού πυροβολησε και θρυμμάτισε τη τζαμαρία, αιφνιδιάζοντας τον υπάλληλο και τον διευθυντή.

Ηταν 8.20 το πρωί και στο υποκατάστημα της Πανελλήνιας Τράπεζας στην Άνοιξη, κοντά στον Αγιο Στέφανο, επικρατούσε ηρεμία.

Ξαφνικά ένας άνδρας με μηχανή που φορουσε κράνος και ένα μαύρο μπουφάν σταματάει έξω από την τράπεζα. Κατεβαίνει απο τη μηχανή, πηγαίνει στην πλαϊνή είδοδο του κτιρίου που δεν υπάρχει πόρτα ασφαλείας αλλά μια τζαμαρία, πυροβολεί και κάνει κυριολεκτικά θρύψαλλα την πόρτα και μπουκάρει στο εσωτερικό της τράπεζας.

Εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα βρίσκεται μόνο ο υπάλληλος και ο διευθυντής της τράπεζας. Ο ληστής απειλεί με το όπλο τον τρομοκρατημένο υπάλληλο που βρίσκεται πίσω απο το γκισέ ο οποίος μόλις έχει ανοίξει το ταμείο.

Ο υπάλληλος δεν μπορεί να αντιδράσει, η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Δίνει στο ληστή 3.000 ευρώ ο οποίος τα βάζει μέσα σε ένα σακ βουαγιαζ.

Στη συνέχεια ο αδίστακτος κακοποιός βγαίνει τρέχοντας από την τράπεζα, καβαλάει τη μηχανή τους και φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λήστεψαν το βενζινάδικο και τον πελάτη !

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε