Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Φλώρινα: “Μπουμπούκια” με καλάσνικοφ!

Φλώρινα: “Μπουμπούκια” με καλάσνικοφ!

Δύο επικίνδυνοι κακοποιοί που αναζητούνταν για για άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία και απειλή συνελήφθησαν στη Φλώρινα.

Oι αστυνομικοί συνέλαβαν χθες το απόγευμα μετά από τυχαίο έλεγχο τους δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας 22 και 18 χρονών, που θεωρούνται οι υπεύθυνοι για το πρόσφατο περιστατικό στο Κλειδί Ημαθίας.

Οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας τους δύο αλλοδαπούς, διότι στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων. Κατά τον έλεγχο ο 22χρονος δήλωσε παραποιημένα στοιχεία ταυτότητας και από την έρευνα προέκυψαν τα πραγματικά του στοιχεία, καθώς και ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Από την έρευνα, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες αναζητούνταν από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατέος Ημαθίας, για το περιστατικό με τους άσκοπους πυροβολισμούς στο Κλειδί.

Αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας μετέβησαν σε αγροτική περιοχή στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, που τους υπέδειξαν οι συλληφθέντες, όπου ο 22χρονος είχε επιμελώς κρυμμένα σε καλαμιώνα ένα όπλο τύπου Kalashnikov, μαζί με δύο γεμιστήρες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 58 φυσίγγια.

Συνολικά κατασχέθηκαν :

ένα όπλο τύπου Kalashnikov,
δύο γεμιστήρες,
58 φυσίγγια και
δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες με τη σχηματιζόμενη σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης: Ημαθία: Αντί να απαντήσουν, πυροβόλησαν!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε