Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Φρίκη και οργή στην Ιστιαία από το αποκρουστικό παιδικό πορνογραφικό υλικό

Φρίκη και οργή στην Ιστιαία από το αποκρουστικό παιδικό πορνογραφικό υλικό

Μέσα σε πολύ σύντομο χρόνο οργανώθηκε συλλαλητήριο στο οποίο ξέσπασε η ιερή οργή, με επιθέσεις των κατοίκων στο κτίριο της Παιδικής Σκηνής.

Ιερός πόλεμος ξέσπασε στην πόλη της Ιστιαίας, αμέσως μετά από την έρευνα για κατοχή και διακίνηση σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που έγινε στο πλαίσιο της επιχείρησης “Αστραπή”, τα πρώτα αποτελέσματα της οποίας είχαν δημοσιοποιηθεί στις 12 Απριλίου, όταν έγινε η πρώτη αυτόνομου χαρακτήρα ηλεκτρονική τους έρευνα, με τη χρήση του ειδικού λογισμικού TLO.

Στο πλαίσιο αυτής της συγκεκριμένης έρευνας, μεταξύ άλλων ελέγχων σε άλλες περιοχές, κλιμάκιο της Δίωξης έφτασε στην πόλη της Ιστιαίας, όπου συνελήφθη για κατοχή απερίγραπτα εξαιρετικά αποκρουστικού υλικού, ένας αγιογράφος, ο οποίος μαζί με υψηλόβαθμο εκκλησιαστικό παράγοντα της Εύβοιας, διατηρούσαν μια … παιδική θεατρική σκηνή, στην οποία έδιναν τακτική παρουσία περίπου 30 παιδάκια!!!

Στην Ευβοϊκή πόλη επικράτησε δικαιολογημένος πανικός. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οργανώθηκαν επιτροπές γονέων, μαζεύτηκαν υπογραφές για την εκδίωξη από την πόλη του εκκλησιαστικού αξιωματούχου και προαλειφόμενου ακόμη και για τον ύπατο της περιοχής θώκο, ο οποίος εξετάστηκε χωρίς να προκύψει σε βάρος του τίποτα, αν και η έρευνα με τις άρσεις, την εξέταση σκληρών δίσκων και ανταλλαγή e-mail δεν έχει ολοκληρωθεί.

Μέσα σε πολύ σύντομο χρόνο οργανώθηκε συλλαλητήριο στο οποίο ξέσπασε η ιερή οργή, με επιθέσεις των κατοίκων στο κτίριο της Παιδικής Σκηνής, ενώ εμποδίστηκε ο γάμος σε εκκλησία της πόλης ενός ιερέα, ο οποίος ήταν παντελώς άσχετος με την υπό διερεύνηση υπόθεση. Ο για την περίπτωση άτυχος ιερωμένος αναγκάστηκε να μεταφέρει τη τελετή σε απομονωμένο εκκλησάκι εκτός πόλης!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε