Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Φρίκη στην Κρήτη! Βιασμός 6χρονου από 35χρονο φίλο της μαμάς του!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο άνδρας είναι μπλεγμένος και σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας!

Αρχικά, το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος άρχισε να αναζητά τον 35χρονο για παιδική πορνογραφία, στο πλαίσιο της επιχείρησης με την κωδική ονομασία”Σφυροκόπημα” που είναι σε εξέλιξη σε ολόκληρη τη χώρα.
Όσο προχωρούσε όμως η έρευνα για τον 35χρονο, ήρθε στο φως και η φρικτή υπόθεση του βιασμού! Ο άνδρας φέρεται να αποπλάνησε ακόμα και να βίασε το μικρό αγόρι, στο σπίτι του οποίου μπαινόβγαινε καθημερινά, αφού ήταν φίλος με τη μητέρα του!

Ταυτόχρονα κι ενώ οι αρχές αναζητούν τον 35χρονο, η επιχείρηση “Σφυροκόπημα” συνεχίζεται σε 38 νομούς της Ελλάδας, τους οποίους χτενίζουν ηλεκτρονικά οι αστυνομικοί, για να εντοπιστούν και να συλληφθούν όλοι εκείνοι που έχουν ως… εγκληματικό χόμπι τους, την παιδική πορνογραφία.

Ένας από αυτούς είναι ένας 65χρονος υπήκοος Μεγάλης Βρετανίας, που συνελήφθη στα Χανιά! Κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση φρικιαστικών βίντεο με πρωταγωνιστές…μωρά!

Θυμηθείτε επίσης την περίπτωση της Ρόδου με πρωταγωνιστή ένα φύλακα των διυλιστηρίων, που φέρεται να είχε πορνογραφικό υλικό με… βρέφη!

Η επιχείρηση “Σφυροκόπημα” ξεκίνησε το Μάιο. Μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί 20 άτομα ενώ υπάρχουν ύποπτα ηλεκτρονικά ίχνη για τουλάχιστον 202 περιπτώσεις! Σχεδόν όλοι οι ύποπτοι είναι άνθρωποι υπεράνω πάσης υποψίας: Εκπαιδευτικοί, ιδιωτικοί υπάλληλοι, ακόμα και στρατιωτικοί όπως στην περίπτωση της Καλαμάτας πριν από λίγες ημέρες, με πρωταγωνιστή έναν απόστρατο ταξίαρχο που ανέβαζε στο διαδίκτυο βιασμούς ανηλίκων!

Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος άλλωστε, έχει πια στα χέρια της ένα “υπερόπλο” για την αντιμετώπιση της παιδικής πορνογραφίας. Ένα μηχανισμό που προμηθεύτηκε από την Αμερική και ο οποίος καταγράφει όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο με τέτοιο υλικό που ανεβαίνουν στο διαδίκτυο ανά τον κόσμο!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε