Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Φρίκη! Τον τεμάχισαν και τον πέταξαν στα σκουπίδια

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την είδηση. Σχεδόν έξι μήνες μετά το στυγερό έγκλημα οι αστυνομικοί έφτασαν στους δολοφόνους. Οι λεπτομέρειες σοκάρουν

Όλα ξεκίνησαν… τυχαία. Ρακοσυλέκτες ανακάλυψαν στις 4 Ιανουαρίου ανθρώπινα μέλη στο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων.

Το φρικτό εύρημα κινητοποίησε την αστυνομία. Ακριβώς 24 ώρες μετά συνέβη ένα ακόμη γεγονός. Οι πυροσβεστική έσπευσε σε μια φωτιά στη λεωφόρο Κηφισίας.

Ευτυχώς οι πυροσβέστες κατάφεραν να φτάσουν άμεσα. Έσβησαν τη φωτιά και ανακάλυψαν κάτι που αποτέλεσε την αρχή του τέλους για τους δράστες.

Βρήκαν μέσα στο σπίτι ανθρώπινα μέλη.

Με τη μέθοδο του DNA οι αστυνομικοί πιστοποίησαν ότι τα μέλη από τη χωματερή των Άνω Λιοσίων και από το διαμέρισμα της Κηφισίας ανήκαν στον ίδιο άνθρωπο που είχε βρει φρικτό θάνατο στα χέρια αγνώστων.

Νέες έρευνες ξεκίνησαν, αλλά αυτή τη φορά οι αστυνομικοί είχαν πολλά στοιχεία στα χέρια τους. Είχαν ένα διαμέρισμα απ’ όπου μπορούσαν να αναζητούσουν την άκρη του νήματος.

Ο 42χρονος, το θύμα, ανακάλυψαν ότι έμενε στο διαμέρισμα και έτσι άρχισαν να αναζητούν τους συγκατοίκους, όπως κατέθεταν οι μάρτυρες…

Τους εντόπισαν πρόκειται για τρεις συμπατριώτες του ηλικίας 34, 22 και 26 χρόνων αντίστοιχα. Ο τρίτος κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού ως υπόδικος για άλλη υπόθεση αρπαγής ομοεθνή του, ο δεύτερος πιθανόν διέφυγε στο Πακιστάν, ενώ ο πρώτος αναζητείται. Οι κατηγορούμενοι διέπρατταν αρπαγές σε βάρος Πακιστανών με σκοπό τη συγκέντρωση λύτρων από τις οικογένειές του!

Έμεναν μαζί. Ο 42χρονος ήξερε ότι απήγαγαν ομοεθνείς τους και ζητούσαν λύτρα από τους συγγενείς τους για να τους ελευθερώσουν. Τους πίεζε να σταματήσουν γιατί θα πήγαινε στην αστυνομία. Εκείνοι απήγαγαν τον ίδιο και ζητούσαν χρήματα από τον πατέρα του για να τον αφήσουν. Επειδή όμως το θύμα τους γνώριζε και είχε σκοπό να τους καταγγείλει, τον σκότωσαν και τεμάχισαν το πτώμα του.

Διαβάστε επίσης:
Βρέθηκε τεμαχισμένο πτώμα στη χωματερή

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε