Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Φρικιαστικά εγκλήματα σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη – ”Έσφαξαν” γνωστό ψυχίατρο και ηλικιωμένη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μετά τις στυγερές δολοφονίες, οι δράστες έβαλαν φωτιές για να σβήσουν τα ίχνη τους…

Συγκλονίζουν οι δύο στυγερές δολοφονίες, που έγιναν αργά το βράδυ σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο. Γνωστός ψυχίατρος βρήκε φρικτό θάνατο στο ιατρείο του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από άγνωστους για την ώρα δράστες, που μπήκαν αποφασισμένοι να τον σκοτώσουν.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δείχνουν ότι οι δράστες εισέβαλαν στο ιατρείο, τον έδειραν, τον έδεσαν χειροπόδαρα σε μια καρέκλα, τον μαχαίρωσαν και μετά, έβαλαν φωτιά στο διαμέρισμα και εξαφανίστηκαν! Όταν έφτασε η Πυροσβεστική και κατάφερε να σβήσει τη φωτιά, αποκαλύφθηκε το άγριο έγκλημα.

Η πόρτα του ιατρείου δεν είχε παραβιαστεί, γεγονός που δείχνει ότι πιθανότατα οι δράστες μπήκαν μέσα, ως πελάτες-ασθενείς. Τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου γιατρού παραμένουν αδιευκρίνιστα. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για ασφυξία από αναθυμιάσεις, αλλά μετά στο σώμα του (που δεν είχε εγκαύματα) βρέθηκαν και τραύματα από μαχαίρι.

Η Πυροσβεστική κλήθηκε να σβήσει τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου επί της οδού Καρόλου Ντιλ, στον αριθμό 20, περίπου στις 20:40 το βράδυ της Δευτέρας. Πέντε οχήματα και 10 πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν τη φωτιά, πριν καταστρέψει το διαμέρισμα.

Όταν κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, που έσπευσε στο διαμέρισμα, ο θάνατος του γιατρού ήταν μαρτυρικός, αφού οι δράστες τον έδεσαν και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο χώρο.

Κρήτη: Κατακρεούργησαν ηλικιωμένη και προσπάθησαν να βάλουν φωτιά για να σβήσουν τα ίχνη!

Παρόμοιο έγκλημα με αυτό της Θεσσαλονίκης, είχαμε και στην Κρήτη. Θύμα μια 85χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή και κατακρεουργημένη μέσα στο σπίτι της στην οδό Τσιμισκή στον Πόρο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η 85χρονη Μ.Λ. βρέθηκε νεκρή, πεσμένη μπρούμυτα στο υπνοδωμάτιό της, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη και τον τράχηλο. Η γυναίκα έφερε και μώλωπες στο σώμα, γεγονός που κάνει τον ιατροδικαστή που έσπευσε στο σπίτι της, να πιστεύει ότι η άτυχη γυναίκα πάλεψε με τους δράστες.

Οι άγνωστοι δράστες επιχείρησαν, μάλιστα, να βάλουν και φωτιά στο σπίτι – πιθανότατα για να εξαφανίσουν στοιχεία – αλλά η πυροσβεστική την πρόλαβε πριν επεκταθεί. Οι αρχές κρατούν ήδη τον εγγονό της ηλικιωμένης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έμενε μαζί της. Ο εγγονός της 85χρονης ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές για το στυγερό έγκλημα.

Στο σπίτι της οδού Τσιμισκή έχουν ήδη μεταβεί ο ιατροδικαστής αλλά και η αστυνομία που συλλέγει στοιχεία που θα οδηγήσουν στο δολοφόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ληστές πατούσαν την κοιλιά της εγκύου – Σκηνές σοκ σε εισβολή σε σπίτι

Εκδίκηση ζητούν οι συγγενείς της φοιτήτριας – Αποκαλύψεις για τον δολοφόνο!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε