Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Φρικιαστικές λεπτομέρειες για το πτώμα γυναίκας στον Άγιο Παντελεήμονα

Φρικιαστικές λεπτομέρειες για το πτώμα γυναίκας στον Άγιο Παντελεήμονα

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως όσον αφορά στην άγρια δολοφονία γυναίκας από την Κίνα στον Αγιο Παντελεήμονα.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε δεμένη και τυλγμένη σε σεντόνια με μια σακούλα στο κεφάλι της. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, ο δράστης ή οι δράστες είχαν τυλίξει με τέτοιο τρόπο το σώμα της γυναίκας με σεντόνια και σακούλες σκουιδιών σα να είχαν πρόθεση να το ξεφορτωθούν.

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα. Οι ένοικοι των διπλανών διαμερισμάτων ενημέρωσαν την αστυνομία για μια άσχημη οσμή από το διαμέρισμα της οδού Στριφτόμπολα στον Άγιο Παντελεήμονα. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα αποκαλύφθηκε το έγκλημα.

Κάτω από το κρεβάτι σε ένα δωμάτιο του σπιτιού βρέθηκε το πτώμα γυναίκας. Η άτυχη γυναίκα, από την Κίνα βρέθηκε με τα χέρια δεμένα.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο τρόπος με τον οποίο ο δράστης ή οι δράστες την σκότωσαν καθώς το πτώμα της βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο διαμέρισμα δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης. Που σημαίνει ότι μπορεί και να γνώριζε τον ή τους δολοφόνους της.

Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η πρώτη έρευνα του ιατροδικαστή.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις