Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Ληστές με τσεκούρια σε δύο τράπεζες!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι 4 κακοποιοί έφυγαν με 20.000€ – Κάτοικοι της περιοχής τους είδαν και άκουσαν τους διαλόγους τους…

Όλα εξελίχθηκαν με κινηματογραφικό τρόπο, λίγα λεπτά πριν από τις 15.00 το μεσημέρι και ενώ είχαν κλείσει οι τράπεζες. Οι υπάλληλοι που βρίσκονταν μέσα στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Μαλεσίνα είχαν κλειδώσει την πόρτα, όταν έκπληκτοι είδαν έναν άνθρωπο με κουκούλα στο κεφάλι και με ένα τσεκούρι στο χέρι να σπάει την τζαμαρία.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, με το όπλο στο χέρι μπήκε στην τράπεζα και ζήτησε τα χρήματα που ήταν στα ταμεία. Στη συνέχεια απομακρύνθηκε, ενώ έξω από την τράπεζα τον περίμενε συνεργός του με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού σε λειτουργία, για να απομακρυνθούν.

Ακριβώς την ίδια στιγμή σε απόσταση 200 μέτρων, στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας, άλλοι δύο ληστές που ήταν μέλη της ίδιας συμμορίας σταθμεύουν την μοτοσικλέτα τους έξω από την τράπεζα. Κατεβαίνει ο ένας και με τσεκούρι σπάει την τζαμαρία της τράπεζας, μπαίνει στο εσωτερικό και παίρνει με την απειλή όπλου όσα χρήματα βρίσκει εκείνη τη στιγμή στα χέρια των υπαλλήλων.

Όλο αυτό το σκηνικό κράτησε μόλις λίγα λεπτά. Έκπληκτοι οι κάτοικοι της περιοχής παρακολουθούν τις ληστείες χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα. Με την ίδια έκπληξη βλέπουν λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τους δύο ληστές που είχαν ληστέψει την Εθνική Τράπεζα να φτάνουν κοντά στους άλλους, που μόλις είχαν ολοκληρώσει την ληστεία στην ΑΤΕ. Τους ακούνε να ρωτούν μιλώντας ελληνικά «πήγαν όλα καλά;» και αμέσως μετά οι δύο μοτοσικλέτες με τους ληστές απομακρύνθηκαν με κατεύθυνση το χωρίο Λάρυμνα.

Η αστυνομία που συγχρόνως έχει ειδοποιηθεί στήνει μπλόκα σε διάφορα σημεία και μάλιστα τα επεκτείνει προς την περιοχή της Κωπαϊδας κάνοντας ελέγχους από τον Ορχομενό μέχρι και τη Θήβα. Μισή ώρα μετά τη ληστεία οι αστυνομικοί εντοπίζουν τις δύο μοτοσικλέτες εγκαταλειμμένες σε αγροτικό δρόμο μεταξύ των χωριών Μαλεσίνα και Λάρυμνα.

Είναι η δεύτερη φορά τους δυο τελευταίους μήνες που γίνονται ληστείες στις συγκεκριμένες τράπεζες. Την πρώτη φορά, με παρόμοιο σχεδόν τρόπο, μέσα σε λίγα λεπτά μια συμμορία αφού πρώτα λήστεψε τη μια τράπεζα πήγε αμέσως μετά στη δεύτερη. Λίγες μέρες αργότερα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια τακτικών ελέγχων των αστυνομικών στον Ορχομενό οι δύο από τους ληστές.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε