Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Μεθυσμένος ”πιστολέρο” απείλησε παιδιά σε εκκλησία!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα παιδιά διαπληκτίστηκαν με τον δράστη και κάποια στιγμή εκείνος έφυγε – Όταν όμως επέστρεψε κρατούσε όπλο…

Το συμβάν έγινε γύρω στις 21.30 το βράδυ, στη Μεγάλη Βρύση, μπροστά στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, μια παρέα παιδιών 18-20 ετών, που ήταν μπροστά στην εκκλησία, διαπληκτίστηκε με έναν άνδρα κάτοικο Ροδίτσας, ηλικίας 35-40 ετών.

Μετά το πρώτο φραστικό επεισόδιο, έφυγε και επέστρεψε με το μηχανάκι κρατώντας πιστόλι με το οποίο απείλησε τα παιδιά. Τα παιδιά σοκαρισμένα έτρεξαν να κρυφτούν. Μητέρα παιδιού που πετάχτηκε έξω ακούγοντας τη φασαρία, όρμησε πάνω του πιάνοντάς τον από πίσω, ενώ ταυτόχρονα κάλεσε και άλλους γείτονες για βοήθεια.

Ο “πιστολέρο”, που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν εμφανώς μεθυσμένος στη θέα και άλλων γειτόνων που έτρεξαν για βοήθεια, ανέβηκε στο μηχανάκι και εξαφανίστηκε. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο, όπου αφού ενημερώθηκε από τον ανάστατο και σοκαρισμένο κόσμο άρχισε τις αναζητήσεις.

Μέχρι αυτή την ώρα ο “πιστολέρο” δεν έχει εντοπιστεί, ωστόσο είναι θέμα χρόνου, αφού τα στοιχεία του είναι γνωστά στην αστυνομία, την οποία έχει απασχολήσει και στο παρελθόν.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε