Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Βούτηξαν όλα τα κινητά του καταστήματος!

Φθιώτιδα: Βούτηξαν όλα τα κινητά του καταστήματος!

Οι άγνωστοι δράστες βούτηξαν 140 συσκευές – Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο στο νομό, που περιείχε διαρρήξεις και συλλήψεις…

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, 19χρονος διαρρήκτης από τη Λαμία μπήκε σε ένα διαμέρισμα στη Ροδίτσα, για να κλέψει. Οι ιδιοκτήτες έλειπαν αλλά τον αντιλήφθηκαν οι γείτονες και τηλεφώνησαν στην αστυνομία. Δυο μηχανές με 4 άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασαν επί τόπου, “πιάνοντας στα πράσα” τον 19χρονο ποντικό, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport είναι “γνωστός” στις αστυνομικές αρχές.

Λίγη ώρα πριν οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έκαναν ακόμα μια σύλληψη μέσα στην πόλη της Λαμίας στην οδό Κανάρη, έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής. Σε έλεγχο που έκαναν σε ύποπτο κάτοικο Λαμίας, βρήκαν πάνω του μικροποσότητα χασίς και επιμελώς κρυμμένο ένα πιστόλι τύπου replica.

Τα ξημερώματα μεταξύ 2:00′ και 5.00′ άγνωστοι δράστες μπήκαν σε εξοχικό σπίτι στον οικισμό ΟΣΜΑΕΣ στο Θεολόγο, την ώρα που μέσα κοιμόντουσαν οι ιδιοκτήτες. Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, πήραν κοσμήματα, 2 υπολογιστές και αφού πήραν τα κλειδιά, έφυγαν με το αυτοκίνητο των ιδιοκτητών μάρκας skoda.

Το τελευταίο χτύπημα προκάλεσε τη μεγαλύτερη αίσθηση. Άγνωστοι διαρρήκτες δεν άφησαν κανένα κινητό σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στα Καμένα Βούρλα. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη που κατήγγειλε την κλοπή στην αστυνομία πήραν 140 συσκευές κινητής τηλεφωνίας και άλλα είδη.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε