Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Χειροπέδες στην σπείρα τσιγγάνων που ρήμαζε αυτοκίνητα!

Φθιώτιδα: Χειροπέδες στην σπείρα τσιγγάνων που ρήμαζε αυτοκίνητα!

Τους εντόπισε αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας, την ώρα που προσπαθούσαν να κλέψουν ακόμα ένα αυτοκίνητο…

Στην Ασφάλεια Λαμίας κρατούνται και ανακρίνονται 4 τσιγγάνοι, 3 άνδρες (δύο 26χρονοι και ένας 37χρονος) καθώς επίσης και μια 17χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, είχαν ρημάξει την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας κλέβοντας αυτοκίνητα. Μέχρι τώρα φέρεται να εμπλέκονται σε τουλάχιστον δέκα κλοπές, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται. Είχαν μάλιστα αδυναμία στα αγροτικά και πιο συγκεκριμένα στα Τoyota Ηilux και μάλιστα τα μονοκάμπινα!

Όλα ξεκίνησαν στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (01-04-2012), όταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, είδε στην οδό Φοίνικος τον έναν 26χρονο μαζί με την 17χρονη, να σπρώχνουν ένα αγροτικό αυτοκίνητο προσπαθώντας να το βάλουν μπροστά.

Οι τσιγγάνοι το είχαν κλέψει λίγο πριν από τον περιφερειακό της Τυμφρηστού στο ύψος του “Τσαντζαλή”. Δεν έβρισκαν όμως τον διακόπτη γιατί ο ιδιοκτήτης τον είχε στην πόρτα και αυτοί έψαχναν στο ταμπλό. Όταν οι δυο κλέφτες κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί, παράτησαν το αυτοκίνητο και έφυγαν με τα πόδια, ακολουθώντας από σχετικά μικρή απόσταση τον αστυνομικό, ο οποίος είχε ειδοποιήσει από την πρώτη στιγμή το κέντρο. Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση και σε λίγο πέρασαν χειροπέδες στους δύο αθίγγανους.

Στην προανάκριση άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν ακόμη δύο μέλη της σπείρας και η έρευνα συνεχίζεται…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε