Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Γάζωσαν” λουξ ξενοδοχείο στο Ηράκλειο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγα 24ωρα αλλά δε δημοσιοποιήθηκε…

Όπως διαβάζουμε στο cretalive.gr, ο δράστης πυροβόλησε δωμάτιο στη Νότια πλευρά του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου, στο δεύτερο όροφο.

Ευτυχώς την ώρα εκείνη, το δωμάτιο δεν είχε ενοικιαστεί από πελάτη…

Πρόκειται για ένα περίεργο περιστατικό το οποίο προβληματίζει την αστυνομία, για το οποίο όμως δεν έγινε καμία επίσημη ανακοίνωση ενώ και από την πλευρά του ξενοδοχείου διαψεύστηκε το γεγονός.
Ωστόσο σύμφωνα με την “Πατρίς” το συμβάν έχει καταγραφεί στο βιβλίο συμβάντων της ΕΛΑΣ.

Πρόκειται για ξενοδοχείο “κόσμημα” στο οποίο μένουν όποτε βρίσκονται στο Ηρακλειο πολιτικοί, επιχειρηματίες, μεγάλα ονόματα της εγχώριας και διεθνούς σόουμπιζ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος χώρος έγινε στόχος αγνώστου πιστολέρο εφτά με οχτώ φορές. Οι σφαίρες ρίχτηκαν από κοντινό σημείο, διαπέρασαν τη τζαμαρία και καρφώθηκαν σε διάφορα σημεία αλλά και στον
τοίχο.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας βρήκαν και συνέλεξαν σύμφωνα με πληροφορίες κάποιες βολίδες
από πιστόλι εννιάρι στο εσωτερικό του δωματίου, (δε βρέθηκαν κατά την αυτοψία βολίδες στο δρόμο) οι οποίες και θα σταλούν στη διεύθυνση εγκληματικών ερευνών στην Αθήνα.

Το εντυπωσιακό είναι ότι κανείς από τους υπαλλήλους δεν άκουσε τους πυροβολισμούς…

Τα σπασμένα τζάμια και τις οπές από τις καρφωμένες σφαίρες τις διαπίστωσαν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο χθες το πρωί, οπότε και χρειάστηκε να καθαριστεί το δωμάτιο κι αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Διαβάστε ακόμα:

Χαλκίδα: Ληστεία λίγο πριν το κλείσιμο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε