Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Γνωστός νεφρολόγος καταγγέλει ξυλοδαρμό από αστυνομικούς

Γνωστός νεφρολόγος καταγγέλει ξυλοδαρμό από αστυνομικούς

Για βίαιη συμπεριφορά εναντίον του και προσβολή της προσωπικότητάς του

καταγγέλλει αστυνομικούς ο νεφρολόγος του νοσοκομείου Μεσολογγίου Κώστας Παναγοδήμος.
Ο γνωστός γιατρός και πρώην νομαρχιακός σύμβουλος όπως ανέφερε στο Νewsit.gr, το απίστευτο περιστατικό που θα του μείνει για πάντα ανεξίτηλο στη μνήμη, συνέβη πριν από λίγες μέρες στην 01:00 τα ξημερώματα, όταν ο ίδιος επέστρεφε με το αυτοκίνητο του από το Αιτωλικό στο Μεσολόγγι. Κάποια στιγμή και ενώ δεν έτρεχε, αντιλήφθηκε πίσω του ένα όχημα να του κάνει σινιάλο με τα φώτα.
Ο κος Παναγοδήμος δεν έδωσε σημασία και συνέχισε το δρόμο του ώσπου μετά από λίγη ώρα κατάλαβε ότι πρόκειται για περιπολικό της αστυνομίας καθώς αυτό χρησιμοποίησε τον αστυνομικό φάρο.
Ενώ, όπως καταγγέλλει, δεν του έγινε σήμα να σταματήσει από τους αστυνομικούς, λίγο έξω από το Μεσολόγγι, έκπληκτος είδε να τον κυκλώνουν άλλα δυο περιπολικά.
Εκεί ισχυρίζεται ότι ξεκίνησε το μαρτύριο του. Η συμπεριφορά των αστυνομικών που τον μετέφεραν στο ΑΤ Μεσολογγίου και στη συνέχεια στο ΑΤ Αιτωλικού, όπου και κρατήθηκε όλη τη νύχτα ήταν κάτι παραπάνω από απαράδεκτη!
Σε όλη αυτή τη διαδρομή όπως ισχυρίζεται ο γνωστός γιατρός, οι αστυνομικοί άσκησαν βία πάνω του, ενώ κράτησαν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του το οποίο έκαναν φύλλο και φτερό.

Όσο για το κατηγορητήριο που του ”φορτώνουν”, είναι η παραβίαση στοπ, υπερβολική ταχύτητα, αντίσταση κατά της αρχής, που ο ίδιος δεν παραδέχεται στο σύνολό τους.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό γνωστοποιήθηκε και στον αστυνομικό δ/ντή Αιτωλίας Θεόδωρου Ρούτση, ο οποίος διέταξε προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι ισχυρισμοί του γιατρού είναι βάσιμοι.
«Φοβάμαι ότι για ακόμα μία φορά οι αστυνομικοί που αυθαιρετούν εν ονόματι της εξουσίας τους στον πολίτη θα πέσουν στα μαλακά αλλά εγώ δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παναγοδήμος μιλώντας αποκλειστικά στο Νewsit.gr αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί δικαστικά εναντίον των αστυνομικών.
Σήμερα, όπως δηλώνει χαρακτηριστικά, προσπαθεί να ξεχάσει τον εξευτελισμό και την κακοποίηση που υπέστη από τους αστυνομικούς ενώ περιμένει το πόρισμα που θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες από την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας προκειμένου να καθορίσει τις επόμενες κινήσεις του.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε