Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Γρεβενά: Δυο “δράκοι” στο ίδιο κελί!

Γρεβενά: Δυο “δράκοι” στο ίδιο κελί!

Ο Πακιστανός που επιτέθηκε στη 15χρονη Μυρτώ κρατείται σε πτέρυγα υψίστης ασφαλείας στη φυλακή Γρεβενών, και μοιράζεται το ίδιο κελί με τον 27χρονο δράκο της στυγερής δολοφονίας της Ζωής στην Ξάνθη.

Σε πτέρυγα υψίστης ασφαλείας στις φυλακές Γρεβενών βρίσκεται ο Χρήστος Παπαζόγλου, ο στυγερός βιαστής και δολοφόνος της 34χρόνης Ζωής Δαλακλίδου, το έγκλημα του οποίου συντάραξε το πανελλήνιο.

Ο 27χρόνος βρίσκεται στις φυλακές Γρεβενών μετά και το φρικιαστικό έγκλημα που διέπραξε στο ίδιο κελί με τον 21χρόνο Αχμέτ Βακάς, τον Πακιστανό βιαστή της Πάρου, ενώ ο ίδιος είχε βρεθεί ξανά στις ίδιες φυλακές το 2011 για ένα πεντάμηνο ως προφυλακισμένος για υπόθεση απόπειρας βιασμού. Οι δύο τους όπως γράφει το thrakitoday έχουν μεταφερθεί σε πτέρυγα που θεωρείται υψίστης ασφαλείας, καθώς τα εγκλήματα που διέπραξαν συγκλόνισαν ακόμη και τον κόσμο των φυλακών.

Οι υπεύθυνοι των φυλακών είναι υποχρεωμένοι υπό τον φόβο επεισοδίων να μεταχειριστούν διαφορετικά τους δύο στυγερούς εγκληματίες, κρατώντας τους μακριά από τους υπόλοιπους κρατούμενους.

Οι φυλακές Γρεβενών σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Έθνος της Κυριακής” διαθέτουν 597 κρεβάτια, φιλοξενούν ωστόσο 750-760 κρατούμενους, με τους δύο εγκληματίες να έχουν τοποθετηθεί στην Γ’ Τύπου ασφαλείας πτέρυγα, που είναι μοναδική στην Ελλάδα, ενώ προαυλίζονται και τρέφονται χωριστά από τους υπόλοιπους.

Διαβάστε επίσης:

Καμία μετάνοια από το δράκο της Ξάνθης

“Τη σκότωσα και πήγα για ύπνο…” – Σοκάρει η ομολογία του δράκου της Ξάνθης

Στην ίδια φυλακή με το βιαστή της Πάρου ο “δράκος” της Ξάνθης

O δολοφόνος της Ζωής επέστρεψε μετά από λίγο στον τόπο του εγκλήματος; (video)

Προφυλακίστηκε ο “δράκος της Ξάνθης” – Τον έβγαλαν από την πίσω πόρτα για να μην του επιτεθεί το εξαγριωμένο πλήθος! ΒΙΝΤΕΟ

Συγγενείς της δολοφονημένης Ζωής ξεσπούν: Να επανέλθει η θανατική ποινή! ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό είναι το κτήνος της Ξάνθης – Τώρα δηλώνει μετανιωμένος! – Προσπάθησαν να τον λιντσάρουν στα δικαστήρια – BINTEO

Το προφίλ του ”δράκου της Ξάνθης” – Ποιος είναι ο δολοφόνος της Ζωής – ”Δεν με νοιάζει ό,τι και να του κάνουν” λέει ο πατέρας του!

Ομολόγησε και συνελήφθη ο ”δράκος της Ξάνθης” – Πως αποδείχθηκε η ενοχή του – Συγκλονίζει το ξέσπασμα του αδερφού της 34χρονης!

Η συγκλονιστική μαρτυρία του αδερφού της 34χρονης που δολοφονήθηκε άγρια στην Ξάνθη: «Της έκοψε τα όνειρα ένας αλήτης» (VIDEO)

Γείτονας της 34χρονης ο βασικός ύποπτος της φρικτής δολοφονίας! Είναι σεσημασμένος για βιασμό και ναρκωτικά – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Σεσημασμένος για βιασμό και ναρκωτικά ο βασικός ύποπτος για το φρικιαστικό έγκλημα – Απαρηγόρητος ο πατέρας: “Βίασαν και έκαψαν το παιδί μου” – ΒΙΝΤΕΟ

Η 15χρονη Μυρτώ κάνει τα πρώτα της βήματα!

Πάρος: Κανονικά αναπνέει πλέον η 15χρονη Μυρτώ!

Η μικρή Μυρτώ άνοιξε τα μάτια της!

Πάρος: Λουκέτο στην επιχείρηση που δούλευε ο Πακιστανός

 Ο «δράκος» της Πάρου ποζάρει στον τόπο του εγκλήματος

Αυτός είναι ο “δράκος” της Πάρου

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε