Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Γρεβενά: Στη ”φάκα” οι ”ποντικοί” του νοσοκομείου!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Για δύο μήνες έμπαιναν στο νοσοκομείο και ξάφριζαν ασθενείς…

Στην εξιχνίαση των κλοπών που σημειώθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Γρεβενών, προχώρησε το Τμήμα Ασφαλείας. Οι αστυνομικοί μετά από έρευνες κατάφεραν να εντοπίσουν δυο άτομα που φέρονται ότι διέπραξαν σωρεία κλοπών τον περασμένο Ιούλιο και Αύγουστο στο νοσοκομείο της πόλης.

Οι δυο δράστες την 1η Αυγούστου αφαίρεσαν από ασθενή δυο κινητά τηλέφωνα και 45 ευρώ, ενώ στις 7 Ιουλίου από τον ίδιο χώρο πήραν τσάντα που περιείχε το ποσό των 200 ευρώ και προσωπικά έγγραφα. Την ίδια μέρα βούτηξαν από άλλο θάλαμο νοσηλείας μια ακόμη γυναικεία τσάντα που περιείχε το ποσό των 20 ευρώ.

Οι ίδιοι δράστες στις 24 Ιουλίου έκλεψαν πορτοφόλι που περιείχε το ποσό των 40 ευρώ και διάφορα έγγραφα. Οι δυο «ποντικοί» του Νοσοκομείου Γρεβενών δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ το Τμήμα Ασφαλείας σχημάτισε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Επίσης στις 02.00 τα ξημερώματα συνελήφθη ακόμη ένα άτομο διότι αφαίρεσε από γραφείο του Νοσοκομείου ένα μπουφάν, ένα σακίδιο μηχανής, ένα τσαντάκι μέσης, μια ζώνη μέσης για μηχανή συνολικής αξίας 230 ευρώ.

Στο μεταξύ, στην «φάκα» των αστυνομικών έπεσε ένας Γρεβενιώτης, ο οποίος συνελήφθη χθες διότι έκλεψε από το Δημαρχείο Γρεβενών έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, δυο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και μια ψηφιακή βιντεοκάμερα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε