Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Γυναίκα “αράχνη” πίσω από δολοφονίες ηλικιωμένων…

Γυναίκα “αράχνη” πίσω από δολοφονίες ηλικιωμένων…

Συνελήφθη μια 38χρονη Βουλγάρα εμπλέκεται σε δύο δολοφονίες ηλικιωμένων που έγιναν με σκοπό να τους ληστέψει…

Η γυναίκα “αράχνη” είχε σκοτώσει μαζί με τον 40χρονο σύντροφό της έναν 83χρονο, τον περασμένο Ιανουάριο στο χωριό Κάτω Μηνάγια στους Αμπελοκήπους του δήμου Πύλου– Νέστορος Μεσσηνίας! Ωστόσο φέρεται να εμπλέκεται και στην ανθρωποκτονία μιας 93χρονης στον Άμμο Άριος Λακωνίας το καλοκαίρι του 2009.

Σε βάρος της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, εντοπίστηκε και συνελήφθη από κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας στην περιοχή Νιάτα της Λακωνίας.

Η 38χρονη μαζί με τον συνεργό της μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου για να τον κλέψουν. Τον έδεσαν, τον φίμωσαν πάνω στο κρεβάτι του και έκαναν το σπίτι του άνω κάτω.Το αποτύπωμα της 38χρονης βρέθηκε και στο πρώτο φονικό, που είχε γίνει τον Ιούνιο του 2009. Τότε, η 93χρονη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή, φιμωμένη, δεμένη και γυμνή από τη μέση και κάτω, στο σπίτι της κοντά στην πλατεία του χωριού.

Η Ασφάλεια Καλαμάτας αξιοποιεί τα στοιχεία και θα αξιολογήσει αν επαρκούν για να στοιχειοθετηθεί η συμμετοχή της αδίστακτης γυναίκας και στη δολοφονία της άτυχης γερόντισσας.

Διαβάστε επίσης: “Τη σκότωσα για να την γλιτώσω” ομολόγησε η οικιακή βοηθός της 81χρονης από την Πάτρα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε