Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Αστυνομία «έδωσε» τους συλληφθέντες των επεισοδίων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ, EUROKINISSI

Ονόματα και φωτογραφίες από τους συλληφθέντες στα επεισόδια της περασμένης Τετάρτης μετά την πορεία στο κέντρο της Αθήνας έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο Τύπου, η δημοσιοποίηση πρόσωπων και ονομάτων «αποσκοπεί κυρίως στην εξακρίβωση τυχόν τέλεσης άλλων αδικημάτων από τους ίδιους». Γι’ αυτό και ζητά από τους πολίτες, αν γνωρίζουν οτιδήποτε να επικοινωνήσουν με την υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Αττικής, στα τηλέφωνα 210-6476258 και 210-6476259…

Σε βάρος των συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος «για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εκτέλεσης βιαιοπραγιών, στο πλαίσιο διατάραξης της κοινής ειρήνης, από άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και της κατοχής εκρηκτικών βομβών.

Πριν και κατά τη διάρκεια των προχθεσινών συγκεντρώσεων και πορειών, συνελήφθησαν συνολικά 23 άτομα, εκ των οποίων οι 10 είναι ανήλικοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με επεισόδια αμαύρωσαν μια ειρηνική πορεία – Έδιωξαν τον κόσμο από το Σύνταγμα – Διαδηλωτές καταγγέλλουν επίθεση από άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ

Μικροεπεισόδια στα Εξάρχεια – Θαμώνες επιτέθηκαν στα ΜΑΤ με μπουκάλια

Ντοκουμέντο:Αυτοσχέδια βαρελότα είχαν στα χέρια τους οι ταραξίες

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε