Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ι.Λιβανός: “Υπάρχει μάρτυρας για τα όσα μου είπε ο Καρούζος”

Ι.Λιβανός: “Υπάρχει μάρτυρας για τα όσα μου είπε ο Καρούζος”
Νέα επιστολή απέστειλε, προς τα μέσα ενημέρωσης, ο κτηματομεσίτης Ιωσήφ Λιβανός υποστηρίζοντας πως ο ίδιος ο Γιάννης Καρούζος του είχε αναφέρει, και μάλιστα ενώπιον μάρτυρα, τα ονόματα των τριών πολιτικών, που αναφέρονται στις καταθέσεις του και εμπλέκονται σε υποθέσεις «παράνομης αγοραπωλησίας ακινήτων».
 

«Ως εκ τούτου» υπογραμμίζει ο κτηματομεσίτης, «είχα κάθε υποχρέωση και καθήκον, βάσει του νόμου, να τα γνωστοποιήσω στις Αρχές, όπως επίσης και τα γεγονότα, τα οποία υπέπεσαν στην αντίληψή μου, εφόσον αφορούσαν σοβαρά αδικήματα κατά του Ελληνικού Δημοσίου».
 
«Τα ονόματα αυτά μάλιστα» προσθέτει ο Ιωσήφ Λιβανός, «μου δήλωσε ο Γιάννης Καρούζος, παρουσία μάρτυρα, ο οποίος σήμερα είναι κάτοχος των μετοχών του Ομίλου».
 
Ταυτόχρονα, ο επιχειρηματίας τονίζει, στην ανακοίνωσή του, ότι η Δικαιοσύνη έπραξε το καθήκον της, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση στους πολίτες, ώστε εκείνοι να μην φοβούνται.
 
Ο κ. Λιβανός ξεκαθαρίζει πως δεν φοβάται, καθώς και ότι ζει και θα ζει μέχρι την τελική δικαίωση, «πρώτα για τους Έλληνες συμπολίτες μου και τέλος για εμένα και την οικογένειά μου», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΛΙΒΑΝΟΥ

 
Νωρίτερα κατάθεση με άκρα μυστικότητα έδωσαν στην εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου οι επιχειρηματίες Ιωσήφ Λιβανός και Γιώργος Ζωγραφάκης για την υπόθεση του επιχειρηματία Ιωάννη Καρούζου, στην οποία ενεπλάκησαν τα ονόματα των πολιτικών Ευάγγελου Μειμαράκη, Γιώργου Βουλγαράκη και Μιχάλη Λιάπη.
 
Οι δύο επιχειρηματίες που βρίσκονται σε σφοδρή δικαστική αντιπαράθεση με τον άφαντο Ιωάννη Καρούζο φέρονται να προσκόμισαν έγγραφα για να ρίξουν φως στην πολύκροτη υπόθεση. Πάντως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέθεσαν, καθώς και ο τόπος που συναντήθηκαν με την εισαγγελέα, παραμένουν άγνωστοι αφού η υπόθεση συνεχίζει να καλύπτεται με μυστήριο.
 
Πιθανότητα οι δύο μάρτυρες της υπόθεσης προσήλθαν στην εισαγγελία με άκρα μυστικότητα προκειμένου να αποφύγουν τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφους. Υπενθυμίζεται ότι ο Ιωσήφ Λιβανός έχει αναφέρει προς τις αρχές πως ο επιχειρηματίας Ιωάννης Καρούζος του είχε εκμυστηρευτεί ότι, ενεργούσε κατ΄ εντολή των τριών πολιτικών προσώπων προκειμένου να ξεπλύνει τεράστια χρηματικά ποσά.
 
Στο σίριαλ όμως αυτό παρενέβη η πρώην σύζυγος του Ι. Καρούζου, η οποία δια του συνηγόρου της Αλέξανδρου Λυκουρέζου επανέλαβε πως δεν γνωρίζει τίποτα για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και πως ο σύζυγος της παραμένει άφαντος εδώ και 6 μήνες. Τα έγγραφα που προσκόμισαν στην εισαγγελέα οι δύο μάρτυρες θα αξιολογηθούν προκειμένου να προχωρήσει γρήγορα η έρευνα.
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Περίμενα στοιχεία και βλέπω ερωτήματα” – Τι απαντά ο Χατζηνικολάου

“Ποτέ δε συνεργάστηκε ο Καρούζος με τον Μεϊμαράκη”

Μεϊμαράκης προς Ρουπακιώτη: Δημοσιοποιήστε όλα τα στοιχεία για τα πολιτικά πρόσωπα

Πόθεν έσχες Μεϊμαράκη: Καμία αλλαγή από το ’89 έως σήμερα

Αποκαλυπτική επιστολή του Ι. Λιβανού στον πρωθυπουργό – “Φωτογραφίζει” τον Μεϊμαράκη – Τι απαντά το Μαξίμου

Διαψεύδει ο Μεϊμαράκης τα “γαλλικά” στον Παυλόπουλο – Δίνει στην δημοσιότητα όλα τα πόθεν έσχες του

Εισαγγελική έρευνα για τη διαρροή εγγράφων του Καρούζος-gate

Μπαλάκι οι ευθύνες για την επιστολή Ζωγραφάκη στην Βουλή!

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε