Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Η πρώτη νύχτα Παπαγεωργόπουλου στη φυλακή

Η πρώτη νύχτα Παπαγεωργόπουλου στη φυλακή

Σε ένα κελί με άλλους εννέα κρατούμενους πέρασε την πρώτη του νύχτα στις φυλακές Διαβατών ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, που καταδικάστηκε σε ισόβια για την υπόθεση υπεξαίρεσης στο Δήμο.

Ο Β. Παπαγεωργόπουλος επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση τα όσα του καταλογίζονται. «Κάποιοι θα πεθάνουν με τύψεις» είπε μάλιστα στο δικαστήριο τη στιγμή που ο δικαστής ανακοίνωσε την καταδίκη του σε ισόβια, χωρίς ελαφρυντικά.

Έμεινε ψύχραιμος, δεν έχυσε ούτε δάκρυ. Και σχεδόν ανέκφραστος, με το παλτό να καλύπτει τις χειροπέδες του, οδηγήθηκε στην κλούβα για να μεταφερθεί στη φυλακή των Διαβατών. Εκεί όπου πέρασε τη νύχτα σε ένα κελί μαζί με άλλους εννέα κατάδικους.

Λίγο πριν του περάσουν τις χειροπέδες, έβγαλε από τις τσέπες του ότι είχε, ένα στυλό, κάποια χρήματα το ρολόι του και τα έδωσε στη σύζυγό του Ελένη, όπως γράφει το seleo.gr.

«Ο άνδρας μου είναι ένα διαμάντι. Δεν συμμετείχε καθόλου σε όσα γίνονταν, ούτε υπέγραφε ποτέ τίποτε. Από πού να το φανταστεί. Δεν έχει αποδειχθεί απολύτως τίποτα», είπε η σύζυγός του, Ελένη, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ.

«Έγινε μια κατάπτυστη έρευνα στο λογαριασμό του άντρα μου. Το ένα εκατομμύριο που βρέθηκε στο λογαριασμό του και λένε ότι δεν μπορεί να δικαιολογηθεί, ήταν απολύτως νόμιμο. Στα 12 χρόνια της δημαρχίας του δηλώσαμε επίσημα στην εφορία 2.140.000 ευρώ», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύζυγος Παπαγεωργόπουλου στο “ΣΚΑΪ”: “ Ο άντρας μου δεν έκλεψε τίποτα. Είναι ένα διαμάντι”

Παπαγεωργόπουλος για την καταδίκη του σε ισόβια: “Πολιτική η δίκη μου – Κάποιοι θα πεθάνουν με τις τύψεις τους”

Ο Παπαγεωργόπουλος οδηγείται στις φυλακές – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ισόβια για Παπαγεωργόπουλο – Λεμούσια και Σαξώνη! – Οδηγήθηκαν με χειροπέδες στις φυλακές Διαβατών

Ισόβια για τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο αποφάσισε το δικαστήριο! – Έβαλε τα κλάμματα ο πρώην δήμαρχος!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε