Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Συνατουργία Τερροριστών πίσω από τον εμπρησμό στα οχήματα του ΟΤΕ

Η προκήρυξη έφθασε μέσω του internet και στο πρώτο μέρος έχει ένα κομμάτι του Ρέντσο Νοβατόρε.

Η οργάνωση με την ονομασία «Συναυτουργία Τερροριστών-Μαχητές της Αβύσσου» ανέλαβε την ευθύνη της εμπρηστικής επίθεσης με στόχο οχήματα του ΟΤΕ στην Αγ. Παρασκευή σε ένδειξη συμπαράστασης στους δύο νεαρούς που συνελήφθησαν στο Παγκράτι για την αποστολή των εκρηκτικών φακέλων.

Η προκήρυξη έφθασε μέσω του internet και στο πρώτο μέρος έχει ένα κομμάτι του Ρέντσο Νοβατόρε που αναφέρει “Το να αποδρά κανείς με οποιονδήποτε τρόπο απο την ακατανίκητη κτηνωδία ενος λαού που έχει καταστεί άγριος και κτηνώδης εξαιτίας καννιβαλιστικών προκαταλήψεων και τρομακτικής άγνοιας ή απο τον σαδιστικό εκφυλισμό της σάπιας κοινωνίας η οποία πιστεύει οτι έχει το δικαίωμα να κρίνει και να καταδικάζει ένα άτομο γιατί έφτασε σε μια πράξη που η προαναφερθείσα κοινωνία δεν είναι ποτέ σε θέση να την καταλάβει, ειναι μια ενέργεια άκρως επαναστατική…».

Σε άλλο σημείο του κειμένου ο συντάκτης αναφέρεται στην εκλογική διαδικασίας ως εξής: «Στον οχετό της κάλπικης διεκδίκησης δικαιωμάτων κρατάμε τις ατομικότητές μας ακέραιες και ενεργές. Αρνούμενοι την θυματοποίηση, θέτουμε τον εαυτό μας στην θέση του επιτιθέμενου, του κυνηγού. Δε αποδεχόμαστε καμία συνδιαλλαγή με οποιονδήποτε για την βελτίωση των συνθηκών”.

Στο επίλογο της προκήρυξης αναφέρονται στον τρόπο της επίθεσης ως εξής: «Τα ξημερώματα του Σαββάτου 6 Νοεμβρίου παραδώσαμε στις φλόγες 10 οχήματα του ΟΤΕ σε υπαίθριο πάρκινγκ της οδού Σχολείου 9 στην μπατσοκρατούμενη Αγία Παρασκευή ακριβώς πίσω απο το άντρο των ρουφίανων της ΕΡΤ. Η ενέργεια μας αυτή έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης στους αιχμαλώτους αντάρτες πόλης Παναγιώτη Αργυρού και Γεράσιμου Τσάκαλου”;

“Η δημιουργία εστιών αντιεξουσίας, η συνέχιση της καταστροφικής μανίας προς κάθε πτυχή του κράτους και του καπιταλισμού είναι για εμάς ο ιδανικότερος τρόπος στήριξης των αιχμαλώτων συντρόφων». Στο υστερόγραφό τους «στέλνουν εμπρηστικά σινιάλα στους φυγόδικους συντρόφους”.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε