Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ηλεία: ”Διαβασμένοι” ληστές, σακάτεψαν ηλικιωμένους στο σπίτι τους!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι δράστες φώναξαν το όνομα του παππού και έπεισαν τη γυναίκα του, ότι πρόκειται για γνωστούς – Άνοιξαν την πόρτα και το μαρτύριό τους, ξεκίνησε…

Tο μόνο σίγουρο ήταν πως οι δράστες που «χτύπησαν» ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στη Ζαχάρω, γνώριζαν πολλά. Η λεία τους σύμφωνα με την καταγγελία των παθόντων αγγίζει τα 10.000 ευρώ, που υπήρχαν κρυμμένα στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, οι δράστες έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού λίγο μετά τις 21.00. Δεν χτύπησαν την πόρτα αλλά φώναξαν το όνομα του 74χρονου θύματος. Πιστεύοντας πως ήταν κάποιος γνωστός της οικογένειας η σύζυγος του ηλικιωμένου άνοιξε την πόρτα.

Οι τρεις αλλοδαποί δράστες που περίμεναν απ΄ έξω μπήκαν μέσα βίαια, σπρώχνοντας τη γυναίκα και αρπάζοντας τον άντρα. Επίμονα του ζήτησαν να τους οδηγήσει εκεί που είχε τα χρήματα. Αυτός αρνήθηκε λέγοντας πως δεν υπάρχουν χρήματα με αποτέλεσμα να τον χτυπήσουν επανειλημμένως έως ότου τον αναγκάσουν να τους οδηγήσει στο ζητούμενο για αυτούς.

Ο 74χρονος υπέκυψε αφού τον χτύπησαν οι δράστες στο πρόσωπο και τους πήγε εκεί που είχε τα χρήματά του, για μια δύσκολη ώρα, μιας και οι τράπεζες για τους ηλικιωμένους στην επαρχία φαίνεται να μην θεωρούνται και τόσο ασφαλές «καταφύγιο».

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει το θύμα οι δράστες του πήραν περί τις 10.000 ευρώ προτού τραπούν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε