Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηλεία: Η αγάπη της για τον πρώην γαμπρό της κόστισε 1.850 ευρώ!

Ηλεία: Η αγάπη της για τον πρώην γαμπρό της κόστισε 1.850 ευρώ!

Απατεώνες κατάφεραν να βάλουν μια ηλικιωμένη στο αυτοκίνητό τους δύο φορές, να την πάνε στην τράπεζα με την δικαιολογία ότι ο γαμπρός της χρειαζόταν χρήματα.

Δεν είναι η πρώτοι φορά που αδίστακτοι κακοποιοί ξεγελούν ηλικιωμένους για να τους αποσπάσουν χρηματικό ποσό. Αυτή την φορά, τρεις άνδρες ηλικίας μεταξύ 35 και 45 ετών εξαπάτησαν μία 71χρονη γυναίκα και την έπεισαν να τους δώσει λεφτά για ένα γραμμάτιο που υποτίθεται ότι τους χρωστούσε ο πρώην γαμπρός της.

Η ηλικιωμένη μπήκε στο αυτοκίνητο των δραστών και από την Κάτω Παναγιά Κυλλήνης την πήγαν στα Λεχαινά, στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας. Ωστόσο η ουρά στο γκισέ ήταν μεγάλη και την έπεισαν να πάνε στην Αμαλιάδα, στο αντίστοιχο υποκατάστημα της τράπεζας.

Η ηλικιωμένη έκανε ανάληψη 1.700 ευρώ , ενώ τους έδωσε και 150 ευρώ που είχε μαζί της! Οι δράστες αφού πήραν τα λεφτά, είπαν στην ηλικιωμένη ότι θα επιστρέψουν να την πάρουν αλλά… έγιναν καπνός.

Η 71χρονη μετά από αρκετή ώρα που περίμενε συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί αλλά ήταν πια αργά. Χρειάστηκε τη βοήθεια των συμπολιτών της για να επιστρέψει στην κόρη της στα Λεχαινά.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε