Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηλεία: Ισόβια στον Αλβανό που σκότωσε την έγκυο φίλη του!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με ψυχραιμία, και δηλώνοντας παράλληλα μετανιωμένος για την πράξη του, ο 31χρονος Αλβανός περιέγραψε τον τρόπο που σκότωσε…

την 25χρονη φίλη του στις 13 Ιανουαρίου το απόγευμα, στην αγροτική περιοχή «Άγιος Ιωάννης» του Δήμου Αστακού Αιτωλοακαρνανίας. Εκείνος -όπως είπε- της έκλεισε ραντεβού για να βρεθούν. Η κοπέλα του αποκάλυψε την εγκυμοσύνη, και τον πίεσε για άλλη μια φορά να εγκαταλείψει και εκείνος την οικογένειά του, όπως ακριβώς είχε κάνει και η ίδια. Διαπληκτίστηκαν άγρια και ο δράστης την πυροβόλησε και την σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα.

Το θύμα, σύμφωνα με την αστυνομία, βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της και φέρεται ότι είχε και παιδί από άλλον άνδρα, χωρίς να είναι παντρεμένη μαζί του. Το φονικό έγινε το απόγευμα της 13ης Ιανουαρίου, αλλά ο εντοπισμός του πτώματος της γυναίκας έγινε το πρωί της 17ης Ιανουαρίου από βοσκούς που βρέθηκαν στην περιοχή για κυνήγι.

Σύμφωνα με το iliatora.gr, η υπόθεση εκδικάστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας. Στον 32χρονο αποδίδονταν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της διακοπής κυήσεως, κλοπής όπλου, οπλοφορίας και οπλοχρησίας και παράνομης εισόδου στη χώρα.

Μετά από πολύωρη διαδικασία ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή ισόβια για την μεν ανθρωποκτονία και σε 5ετή κάθειρξη και 19 ημέρες φυλάκιση για όλες τις υπόλοιπες πράξεις.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε