Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηλεία: Ο κύριος δήμαρχος γκάζωσε για να αποφύγει το αλκοτέστ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Απίστευτα πράγματα επί της Πατρών-Πύργου. Ο δήμαρχος σταμάτησε έδειξε τα έγγραφα που του ζήτησαν οι τροχονόμοι, αλλά όταν του είπαν να κάνει αλκοτέστ έγινε καπνός!

Ο λόγος για δήμαρχο δήμου του νομού Ηλείας και γνωστού δικηγόρου της περιοχής. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα ”Ρεπόρτερ” και το ”thebest.gr”, όλα έγιναν σε μπλόκο της τροχαίας επί της  Πατρών – Πύργου, λίγα χιλιόμετρα από την Πάτρα.

Ένα λοιπόν από τα αυτοκίνητα που σταμάτησαν για έλεγχο, ήταν αυτό του δημάρχου Γαστούνης Ηλείας και δικηγόρου, επίσης από την Ηλεία. Αρχικά τους ζητήθηκαν –όπως προβλέπεται εξάλλου- τα έγγραφα του αυτοκινήτου. Οι δύο άνδρες χωρίς καμία αντίρρηση επέδειξαν τα έγγραφα στους αστυνομικούς. Μέχρι εκεί λοιπόν όλα καλά. Μετά από λίγο όμως ξεκίνησε η περιπέτεια…

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον οδηγό του αυτοκινήτου (δικηγόρος) να υποβληθεί σε αλκοτέστ. Η αντίδραση τους ήταν άκρως αρνητική καθώς όχι μόνο δεν δέχθηκαν να υποβληθούν στον έλεγχο αλλά πάτησαν το γκάζι και έγιναν καπνός. Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι καθώς δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση την αντίδραση αυτή. Κάπου εκεί λοιπόν ξεκίνησε η καταδίωξη από την αστυνομία του δημάρχου και του δικηγόρου η οποία διήρκησε αρκετή ώρα καθώς οι δύο άνδρες είχαν αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα.

Τελικά αργότερα και αφού πρώτα στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από την τοπική ΕΛ.ΑΣ, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία με τους δύο άνδρες να οδηγούνται από τους αστυνομικούς στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. Εν τέλει μετά από ώρα και αφού έγιναν όλα τα απαραίτητα οι δήμαρχος και δικηγόρος αφέθησαν ελεύθεροι.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε