Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηλεία: Πήγε να πουλήσει το μηχανάκι που του είχε κλέψει!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι αστυνομικοί φόρεσαν χειροπέδες σε έναν ακόμη κακοποιό για διάρρηξη που έκανε μέρα-μεσημέρι…

Στις συλλήψεις ενός 34χρονου και ενός 33χρονου, προχώρησαν οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας. Ο 34χρονος συνελήφθη διότι είχε “μπούκαρει” σε σπίτι και ο 33χρονος γιατί λίγες ώρες αργότερα επιχείρησε ανεπιτυχώς να “πουλήσει” σε κάτοικο της Νέας Μανολάδας το μηχανάκι που του είχε κλέψει!

Οι ένοικοι σπιτιού στη Νέα Μανολάδα βρίσκονταν στην αυλή όταν είδαν έκπληκτοι τον 34χρονο να μπαίνει μες στο σπίτι τους, μέρα μεσημέρι! Ειδοποίησαν το Α.Τ. Βάρδας και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα. Σύμφωνα με το thebest.gr, στην έρευνα που του έγινε οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κλοπιμαία, αλλά εντόπισαν στο… εσώρουχο και στην κάλτσα του συνολικά 106 ηρεμιστικά χάπια, καθώς και ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ.

Στη Νέα Μανολάδα και πάλι, άγνωστοι έκλεψαν το βράδυ της Κυριακής ένα μηχανάκι. Ένας 33χρονος επισκέφθηκε τη Δευτέρα τον ιδιοκτήτη του δικύκλου και τον διαβεβαίωσε ότι θα έβρισκε τρόπο να βρει το μηχανάκι και να του το επιστρέψει, αρκεί να πληρωνόταν για τις “υπηρεσίες” του.

Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την Αστυνομία και άνδρες του Α.Τ. Βάρδας συνέλαβαν τον 33χρονο, ο οποίος τους αποκάλυψε ότι αυτός με δύο ακόμη άτομα είχαν κλέψει το δίκυκλο, ενώ υπέδειξε και που το είχαν αφήσει. Πάνω του βρέθηκε και μια δόση ηρωίνης. Οι δύο άνδρες κρατούνται και θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Αμαλιάδας…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε