Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηλεία: Ψάχνουν για απόπειρα ανθρωποκτονίας τον οδηγό του σκουπιδιάρικου που πήγε να “πατήσει” αστυνομικούς!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τον είχαν πιάσει πρόσφατα να αφήνει παράνομα σκουπίδια στο ίδιο σημεία αλλά… είχε αφεθεί ελεύθερος!

Δικογραφία με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αντίσταση κατά της Αρχής, απείθεια και ρύπανση του περιβάλλοντος, σχηματίζουν οι Αστυνομικές Αρχές σε βάρος 50χρονου,
ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής εντοπίστηκε να αφήνει σκουπίδια παράνομα στον πρώην ΧΑΔΑ του Φλόκα, λίγα μόλις μέτρα από την κοίτη του Αλφειού ποταμού και δίπλα στην Αρχαία Ολυμπία !
Κατά την επιχείρηση της σύλληψής του, προσπάθησε να χτυπήσει με το σκουπιδιάρικο που οδηγούσε, έξι αστυνομικούς που ήταν στο σημείο!

Ο 50χρονος κατάφερε να ξεφύγει και η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του στο πλαίσιο του αυτοφώρου…

Τον είχαν ξαναπιάσει

Όπως διαβάζουμε στο patrisnews.com ο 50χρονος είχε συλληφθεί την περασμένη Τρίτη από άνδρες του Α.Τ Αρχαίας Ολυμπίας, μετά από υπόδειξη συνεργάτη του, που επίσης συνελήφθη να κάνει εργασίες διαμόρφωσης του χώρου για να αφήσει σκουπίδια.

Την Πέμπτη το πρωί οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και δικάστηκαν σε 15 και 6 μήνες φυλάκιση αντίστοιχα, ενώ στον πρώτο επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ. Και οι δυο άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι…

Τον ξαναβρήκαν στο ίδιο σημείο, να κάνει την ίδια παρανομία!

Οι άνδρες του Α.Τ Αρχαίας Ολυμπίας, τα ξημερώματα της Παρασκευής έκαναν νέα επιχείρηση στο σημείο, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνδρας συλλαμβάνεται να αφήνει παράνομα σκουπίδια στον πρώην ΧΑΔΑ.

Και όντως δεν έπεσαν έξω, αφού γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα, ένα άτομο μπήκε στο χώρο και ξεκίνησε εργασίες διαμόρφωσης με χωματουργικό μηχάνημα. Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε ένα φορτηγό, φορτωμένο με σκουπίδια.

Τη στιγμή που ο 50χρονος οδηγός του, πήγε να αδειάσει τα σκουπίδια οι έξι αστυνομικοί – τέσσερις από το Α.Τ Αρχαίας Ολυμπίας και δύο από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, με επικεφαλής τον Ανθυπαστυνόμο Γιάννη Πετρόπουλο – επενέβησαν καλώντας τον να σταματήσει οποιαδήποτε εργασία.

Ο ίδιος, όχι μόνο δε σταμάτησε, αλλά πάτησε γκάζι και κινήθηκε απειλητικά προς τους αστυνομικούς!
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να αποφύγουν τα χειρότερα την τελευταία στιγμή και ο 50χρονος κατάφερε να ξεφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση, αφού προηγουμένως εγκατέλειψε το όχημα σε μακρινή απόσταση…

Σκουπίδια από γειτονικό νομό

Το όχημα κατασχέθηκε και στο εσωτερικό του βρέθηκε Δελτίο Αποστολής, σύμφωνα με το οποίο ο οδηγός είχε παραλάβει σκουπίδια από γειτονικό νομό, με προορισμό άλλο γειτονικό νομό της Ηλείας.
Βέβαια, τα σκουπίδια δε φτάνουν ποτέ εκεί, αφού η παράνομη απόθεση και επίχωσή τους γίνεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Ολυμπία…

Διαβάστε ακόμα:

Ηλεια: Κυνηγούσε τους Αστυνομικούς με… σκουπιδιάρικο!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε