Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηλεία:14χρονοι τσιγγάνοι πυροβόλησαν τον αδερφό του ”Πάσσαρη” – Δείτε φωτό!

Ηλεία:14χρονοι τσιγγάνοι πυροβόλησαν τον αδερφό του ”Πάσσαρη” – Δείτε φωτό!

Ο κύκλος βίας δεν έχει τέλος ανάμεσα στους τσιγγάνους στον Πύργο και λαμβάνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστές δύο 14χρονοι, ένας 15χρονος και ένας 17χρονος…

Λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα στην περιοχή Κεραία Πύργου, ομάδα ανήλικων τσιγγάνων επιτέθηκε με κυνηγετική καραμπίνα, πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν 21χρονο ομόφυλό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, το θύμα είναι αδερφός του 29χρονου που την περασμένη Παρασκευή (16-09-2011) δραπέτευσε από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου και συνελήφθη από τις Αρχές την Κυριακή. (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Οι 4 ανήλικοι δράστες, ηλικίας 17, 15 και δύο 14χρονοι έφτασαν στον καταυλισμό με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 17χρονος.
Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες

Οι δύο 14χρονοι, κρατούσαν στα χέρια τους τα όπλα. Ο ένας από τους δύο πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 21χρονο. Τον πέτυχε στο αριστερό μπράτσο και τα πλευρά αφήνοντάς τον αιμόφυρτο. Στην κίνηση αντίδρασης των φίλων του νεαρού, οι δράστες το έβαλαν στο πόδια. Ο 21χρονος μεταφέρθηκε από τους δικούς του ανθρώπους στο νοσοκομείο Πύργου και από εκεί ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Το όπλο με το οποίο πυροβόλησαν τον 29χρονο, κατασχέθηκε από αστυνομικούς

Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου έσπευσαν πρώτα στο νοσοκομείο να δουν την κατάσταση του θύματος και στη συνέχεια ξεκίνησαν έρευνες για την υπόθεση. Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον 15χρονο στην περιοχή της Γαστούνης. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το ένα από τα δύο όπλα που τελικά χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση και ήταν κλεμμένο, καθώς και το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες. 

Ο 15χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας απο πρόθεση, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, κλοπή κατά συναυτουργία και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε