Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ημαθία: Μαρτυρικός θάνατος ηλικιωμένων στα χέρια των ληστών!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ακόμα και οι αστυνομικοί έφριξαν με τις εικόνες που αντίκρισαν στο διαμέρισμα που έμενε το ζευγάρι των ηλικιωμένων…

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε λίγο πριν από τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής, σε κεντρικό δρόμο της Βέροιας, όταν ένα από τα έξι παιδιά τους, ο γιος τους, πήγε στο σπίτι όπου διέμεναν οι γονείς του, γιατί ανησύχησε που δεν απαντούσαν στις επικοινωνίες του.

Συντετριμμένος ο γιος του ζευγαριού ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ πήγε εκεί και ιατροδικαστής. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου που έμεναν οι άτυχοι ένοικοι, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, πάγωσαν! Και οι δύο ήταν νεκροί σε διαφορετικά δωμάτια, δεμένοι και φιμωμένοι! Το σπίτι ήταν άνω-κάτω, από την προσπάθεια των ληστών να κλέψουν χρήματα και κοσμήματα και αμέσως ειδοποιήθηκε η σήμανση και ιατροδικαστής.

Όπως προέκυψε οι άγνωστοι δράστες μπήκαν αποφασισμένοι να σκοτώσουν. Έπιασαν στον ύπνο τους ηλικιωμένους και όταν τους ξύπνησαν, προφανώς τους ζήτησαν χρήματα και κοσμήματα. Όταν πήραν την πληροφορία που ήθελαν, τους έδεσαν με αυτοσχέδια σχοινιά, τους φίμωσαν και άρχισαν να ψάχνουν. Οι ηλικιωμένοι δεν άντεξαν…

Άφησαν με μαρτυρικό τρόπο την τελευταία τους πνοή και οι δολοφόνοι έφυγαν από το σπίτι ανενόχλητοι. Ο 73χρονος και η σύζυγός του έφεραν τραύματα στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία τους σώματος, γεγονός που αποκαλύπτει ότι τους κακοποίησαν. Όπως έκανε γνωστό ο ιατροδικαστής ο 73χρονος χτυπήθηκε στο κεφάλι, ενώ η 69χρονη σύζυγός του πέθανε από ασφυξία.

Ο χρόνος τέλεσης του φρικτού φονικού πιθανολογείται από μεσημβρινές ώρες της 25-6-2011 έως την 21.50 ώρα της 26-6-2011. Οι δράστες αναζητούνται ενώ οι αρμόδιοι αξιωματικοί ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα και προσανατολίζουν τις έρευνες στις τελευταίες επαφές του 73χρονου και τις επαγγελματικές του δραστηριότητες καθώς στο ισόγειο της πολυκατοικίας διατηρούσε επιχείρηση με είδη αλουμινίου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε