Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Ιωάννινα: Έπιασαν εμπόρους ναρκωτικών

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πρόκειται για 5 άτομα, έναν αλλοδαπό και τέσσερις Έλληνες.

Η αστυνομία είχε την πληροφορία ότι οι πέντε τους διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στο Νομό και άρχισε να τους παρακολουθεί…
 
Η πρώτη σύλληψη έγινε χθες και ήταν ο αλλοδαπός του κυκλώματος. Οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητό του ένα κιλό χασίς.
Στη συνέχεια έγιναν έρευνες στα σπίτια των τριών Ελλήνων – σε ένα από αυτά ήταν και ο τέταρτος του κυκλώματος – όπου βρέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 22,4 γραμμαρίων και ποσότητα ακατέργαστου χασίς βάρους 25,7 γραμμαρίων.
 
Επίσης, τα μέλη της σπείρας είχαν κρύψει σε ερημική περιοχή του Αμάραντου Κόνιτσας ποσότητα ακατέργαστου χασίς βάρους δώδεκα κιλών και διακοσίων σαράντα πέντε  γραμμαρίων, καθώς και ένα πυροβόλο όπλο τύπου KALASHNIKOV με σαράντα ένα 41 φυσίγγια.
Σε ερημική περιοχή στην Ασφάκα Ιωαννίνων βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστου χασίς βάρους δεκαοκτώ κιλών και επτακοσίων εβδομήντα πέντε γραμμαρίων.
 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες, το όπλο με τους δύο γεμιστήρες και τα φυσίγγια και τα 3 Ι.Χ.Ε αυτ/τα των μελών της σπείρας, κατασχέθηκαν.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε