Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ιωάννινα: Μετέφερε με το αυτοκίνητο πάνω από 242 κιλά χασίς! ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Ο λόγος για έναν 42χρονο που συνελήφθη το πρωί στο Δελβινάκι Ιωαννίνων από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.

Ο 42χρονος Έλληνας, μετέφερε με αυτοκίνητο παραπάνω από 242 κιλά χασίς, την οποία προόριζε για εμπορία και διάθεση στις πιάτσες…

Αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 42χρονος και το οποίο είχε εκμισθώσει από εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων.
Μέσα, στο χώρο των αποσκευών και της καμπίνας των επιβατών, βρήκαν 220 δέματα χασίς, συνολικού βάρους 242.940 γραμμαρίων.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 42χρονου, συνελήφθη και ένας 46χρονος που βρισκόταν στο σπίτι και ο οποίος μόλις κατάλαβε ότι πλησιάζουν αστυνομικοί για έλεγχο, προσπάθησε να καταπιεί μία χάρτινη συσκευασία με ποσότητα χασίς βάρους 2 γραμμαρίων .

Οι ναρκωτικές ουσίες και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, κατασχέθηκαν.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μεταφοράς, εμπορίας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Για την υπόθεση γίνεται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Διαβάστε ακόμα:

Κρήτη: Σύζυγος υποψήφιας της Χρυσής Αυγής αναζητείται για ρατσιστική επίθεση

Έκρυβε τα ναρκωτικά του σε εγκαταλελειμένα σπίτια των Χανίων

Στα 27 της χρόνια έκανε βουτιά θανάτου στον Ισθμό

Λασίθι: Πακιστανός προσπάθησε να βιάσει μια 16χρονη και μια 34χρονη!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε