Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ήπειρος: Κρυφτό με τους αστυνομικούς για 100 κιλά χασίς!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αυξημένοι είναι το τελευταίο τριήμερο οι αριθμοί των περιπτώσεων διακίνησης σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών που εντοπίζονται στην Ήπειρο, κάτι που έχει σημάνει συναγερμό στην Δίωξη Ναρκωτικών που έχει αυξήσει τους ελέγχους της.

Η μεγαλύτερη ποσότητα εντοπίστηκε στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών με την σύλληψη ενός Αλβανού και ενός Έλληνα ηλικίας 36 και 49 ετών αντίστοιχα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε παραλία στην περιοχή της Πλαταριάς τέσσερις σάκους χασίς.
Στη συνέχεια και ενώ ο χώρος τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση, συνελήφθη 49χρονος Έλληνας, οδηγός επιβατικού αυτοκινήτου, ο οποίος πήγε στο σημείο και παρέλαβε τους τέσσερις σάκους, που περιείχαν χασίς συνολικού βάρους 100 κιλών και 898 γραμμαρίων.

Μετά, συνελήφθη στην παραλία «Ναυτίλος» του όρμου Πλαταριάς, ένας 36χρονος Αλβανός, ο οποίος, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε αφήσει στην παραλία της Πλαταριάς Θεσπρωτίας με σκάφος τους τέσσερις σάκους καθώς και άλλους πέντε σάκους με χασίς βάρους 148 κιλών 826 γραμμαρίων.

Στο μεταξύ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ακόμη οδηγού αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας του 33χρονου Έλληνα, ο οποίος έκανε τον “προπομπό” στη μεταφορά των ναρκωτικών από τον 49χρονο συλληφθέντα.

Ο συγκεκριμένος, ύστερα από καταδίωξη, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο, το οποίο πήρε φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και… εξαφανίστηκε εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι εκτιμάται ότι είναι μέλη οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας.

Διαβάστε ακόμα:

20χρονος πήγαινε στη Σούδα με ένα κιλό χασίς στη βαλίτσα του

Λέσβος: Καλλιεργούσε χασίς και… βρέθηκε με χειροπέδες

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε