Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

iPhone και φανέλα της Λίβερπουλ η… βόμβα στον Κορυδαλλό!

– Ένα λάθος στο όνομα του παραλήπτη ¨φταίει” για το συναγερμό
– Τα καλώδια του … φορτιστή μπέρδεψαν τους φύλακες
– Τρομάζει ακόμη το προηγούμενο πακέτο-βόμβα

Όχι, δεν έστειλε τη βόμβα ο Στίβεν Τζεραρντ, απλά ο αποστολέας από την Αυστρία που έστειλε το δώρο στον κρατούμενο έκανε μάλλον λάθος στο όνομα και έτσι άρχισαν όλα.

Στο μηχάνημα οι φύλακες φαίνεται πως είδαν και τα καλώδια του φορτιστή και δεν ήθελε και πολύ μετά το προηγούμενο πακέτο-βόμβα που είχαν στείλει Ιταλοί τρομοκράτες σε ένδειξη συμπαράστασης στους Έλληνες “συντρόφους” τους

Σήμαναν συναγερμό και στις φυλακές έφτασαν αμέσως πυροτεχνουργοί και άνδρες της αντιτρομοκρατικής…

Ευτυχώς πάντως η βόμβα αποδείχθηκε φανέλα της Λίβερπουλ και τηλέφωνο…

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη φορά, στις 31 Μαρτίου όταν είχε φτάσει στον κορυδαλλό πακέτο-βόμβα, μετά από έρευνα είχε βρεθεί προκήρυξη “ενσωματωμένη” σε ένα μικρό ρολό χαρτιού περιτυλιγμένο με μονωτική ταινία. Όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για προκήρυξη ανάληψης ευθύνης την οποία υπέγραφε η ιταλική οργάνωση “Ατυπη Αναρχική Ομοσπονδία-Διεθνές Δίκτυο (FAI)”.

Η προκήρυξη η οποία ήταν γραμμένη στα ιταλικά, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η αποστολή του παγιδευμένου φακέλου πραγματοποιήθηκε ως ένδειξη αλληλεγγύης στα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς καθώς και σε φυλακισμένους συντρόφους τους στη Χιλή, Ελβετία και Γερμανία.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε