Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: “Άδειασαν” σπίτι δίπλα στο Αστυνομικό Τμήμα

Ηράκλειο: “Άδειασαν” σπίτι δίπλα στο Αστυνομικό Τμήμα

Σε απόσταση αναπνοής από Αστυνομικό Τμήμα, θρασύτατοι διαρρήκτες “χτύπησαν” σε σπίτι, το … άδειασαν και εξαφανίστηκαν σαν κύριοι.

Όπως γράφει το prismanews.gr το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου. Η οικογένεια έφυγε από το σπίτι για να μαζέψει τις ελιές.

Προφανώς οι δράστες γνώριζαν ότι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, θα απουσίαζαν από το σπίτι και έδρασαν… ανενόχλητοι. Οι κινήσεις τους μάλιστα δείχνουν ότι δεν επηρεάστηκαν από το γεγονός ότι το σπίτι βρισκεται σε απόσταση αναπνοής από το τοπικό αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Οι δράστες, εκτιμάται ότι ήταν τουλάχιστον δύο άτομα μπήκαν μέσα στο σπίτι και ένας ακόμη βρισκόταν έξω κρατώντας “τσίλιες”, έκαναν άνω κάτω το σπίτι, αρπάζοντας ότι πολύτιμο έβρισκαν μπροστά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες έκλεψαν χρήματα, περίπου 1.500 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα.

Οι δράστες, φαίνεται πως έμειναν αρκετή ώρα μέσα στο σπίτι το οποίο “σήκωσαν” στην κυριολεξία ψάχνοντας σε συρτάρια και ντουλάπες. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού όταν επέστρεψαν από τις αγροτικές τους εργασίες δεν μπορούσαν να πιστέψουν την εικόνα χάους που αντίκρυσαν.

Διαβάστε επίσης: Ανείπωτη τραγωδία στην Καβάλα – Τρία αδέλφια 5, 7 και 15 χρόνων κάηκαν μέσα στο σπίτι τους

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε