Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: Από το μπαρ στο νοσοκομείο για τα μάτια μιας Ρουμάνας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Θύμα ένας 51χρονος από το Ασήμι ο οποίος λέει ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από έναν άνδρα, επειδή φλέρταρε με τη Ρουμάνα ιδιοκτήτρια του μπαρ.

Σύμφωνα με το CretaLive, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, ο 51χρονος πήγε στο μπαρ για να διασκεδάσει και κάποια στιγμή “πείραξε” την κοπέλα.

Ο συμπατριώτης της άρχισε να την υπερασπίζεται και… τα αίματα άναψαν.

Πληροφορίες λένε ότι ο Ρουμάνος πήρε σηκωτό τον άνδρα, ο οποίος μάλιστα υποφέρει από κάποιο είδος αναπηρίας στη σπονδυλική στήλη από παλιότερο ατύχημα.

Αφού τον έβαλε σε ένα αυτοκίνητο, τον οδήγησε σε ερημική τοποθεσία έξω από το Ασήμι, όπου φέρεται να τον ξυλοκόπησε άγρια, στέλνοντάς τον αρχικά στο Κέντρο Υγείας Χάρακα και μετά στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται ως και σήμερα, στη νευροχειρουργική κλινική.

Σύμφωνα με όσα μαρτυρούν συγγενείς του άνδρα, το θύμα συνοδεία συγγενικών του προσώπων πήγε στο Α.Τ. Πύργου, καταγγέλλοντας το βάναυσο ξυλοδαρμό του, ωστόσο ο Ρουμάνος που του προκάλεσε τις σωματικές βλάβες δε συνελήφθη, παρά μόνο την επόμενη ημέρα, και αφού σύμφωνα με το Cretalive,  περίπου 60 συγγενείς του θύματος πήγαν … με άγριες διαθέσεις έξω από το μπαρ της Ρουμάνας, ζητώντας της να τους “παραδώσει” το φίλο της.

Η Ρουμάνα, διακρίνοντας το “μπαρούτι” στην ατμόσφαιρα, ειδοποίησε την αστυνομία, που συνέλαβε το φερόμενο ως δράστη, ο οποίος ωστόσο αφού οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος.

Διαβάστε ακόμα:
Αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη – ΒΙΝΤΕΟ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε