Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Αρνήθηκε το κέρασμα και βγήκαν μαχαίρια!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Παρ’ολίγο… μακελειό στην παραλιακή του Ηρακλείου, σε πάρτι που έκανε νεαρός, για να αποχαιρετήσει τους φίλους του, πριν φύγει για τον στρατό…

Τον τρόμο σκόρπισαν χθες τα ξημερώματα, στην παραλιακή λεωφόρου του Ηρακλείου, δύο αδέρφια που ήθελαν με το ζόρι, να κεράσουν ποτά όλο το μαγαζί! Η άρνηση ενός 23χρονου σήμανε την αρχή ενός κυνηγητού στα στενά με μαχαίρι, αλλά και μια απόπειρα διάλυσης του κόσμου με αυτοκίνητο!

Όλα ξεκίνησαν τη νύχτα της Κυριακής, όταν παρέα νεαρών διασκέδαζε, αποχαιρετώντας φίλο τους που έφευγε για το στρατό. Δύο αδέρφια από την παρέα, ηλικίας 20 και 22 χρονών, κερνούσαν τους θαμώνες ποτά, ώσπου ένας 23χρονος δε δέχτηκε το κέρασμα. Ο 22χρονος έδειξε με νόημα το μαχαίρι που είχε ζωσμένο στη μέση του.

Ο 23χρονος αποχώρησε από το μπαρ, ενώ ο 20χρονος φέρεται να τον κυνήγησε και να τον απείλησε. Σύμφωνα με περαστικούς, ο 20χρονος κυνηγούσε τον 23χρονο, με ένα μαχαίρι. Οι περαστικοί ακινητοποίησαν τον επίδοξο… μαχαιροβγάλτη, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη φασαρία στην παραλιακή.

Τη σκυτάλη παρέλαβε ο 22χρονος αδερφός, ο οποίος πήρε το αυτοκίνητό του και προσπάθησε να πέσει πάνω στον κόσμο. Τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν, όπως και ο 23χρονος και ένα ακόμη άτομο. Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι καταθέσεις των δύο πλευρών, είναι αντικρουόμενες. Τα δύο αδέρφια ισχυρίζονται ότι ξυλοκοπήθηκαν από τον 23χρονο και την παρέα του, ενώ εκείνος αναφέρει ότι η παρέα των δύο αδερφών τον χτύπησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη:Δήλωναν το φαράγγι της Σαμαριάς και έκλεβαν εκατομμύρια μέσω επιδοτήσεων!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε