Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ηράκλειο: Έγκλημα πάθους με δύο νεκρούς!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στις Γούβες του Ηρακλείου Κρήτης, 55χρονος εφοριακός φέρεται να σκότωσε τη Βουλγάρα φίλη του και να αυτοκτόνησε.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στο δήμο Γουβών, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Δύο άνθρωποι, της διπλανής πόρτας, βρέθηκαν νεκροί μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Ο βίαιος θάνατος ενός 55χρονου εφοριακού στη ΔΟΥ Χερσονήσου Ηρακλείου και της 32χρονης φίλης του από τη Βουλγαρία, έχει προκαλέσει πλήθος αστυνομικών ερωτημάτων. Στις 20:20 το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο Δ.Δ. Κοξαρή του Δήμου Γουβών Ηρακλείου, βρέθηκε από τον γιο του νεκρός ο 55χρονος, σε ισόγειο χώρο εντός της οικίας τους.

Το θύμα είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι. Μετά από αυτοψία του χώρου, βρέθηκε στον 1ο όροφο της ίδιας οικίας νεκρή 32χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία, επίσης πυροβολημένη. Ο 55χρονος άνδρας που βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο και δεμένος στο καλοριφέρ ήταν εφοριακός και εργαζόταν στην Α’ ΔΟΥ Χερσονήσου, ενώ η γυναίκα ήταν Βουλγαρικής καταγωγής.

Εντοπίστηκε στον επάνω όροφο της μεζονέτας, γυμνή, με τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι. Οι αξιωματικοί του νησιού εκτιμούν ως πιθανότερο ενδεχόμενο ο 55χρονος να κάλεσε την 32χρονη στο σπίτι του διαπιστώνοντας ότι διατηρούσε παράλληλη σοβαρή σχέση και θα τον εγκατέλειπε, την σκότωσε και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε αφού δέθηκε στο καλοριφέρ.

Το όπλο του εγκλήματος, όπως επιβεβαίωσαν οι οικείοι του 55χρονου, ανήκει στο θύμα. Αυτές οι αστυνομικές εκτιμήσεις αναμένεται να επιβεβαιωθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, από την βαλλιστική εξέταση του όπλου και αν εντοπιστούν ίχνη πυρίτιδας στα χέρια του 55χρονου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε