Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Εισβολή σε ”φρούριο” ηλικιωμένης – Η λεία των δραστών στα 35.000€!

Ηράκλειο: Εισβολή σε ”φρούριο” ηλικιωμένης – Η λεία των δραστών στα 35.000€!

Τίποτα δε μπόρεσε να αποτρέψει τη ληστεία! Ούτε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, ούτε ο συναγερμός και η σιδερένια πόρτα με τους ατσαλένιους σύρτες…

που είχε τοποθετήσει μία 76χρονη γυναίκα από τη Μεσαρά Ηρακλείου για να προστατευτεί η ίδια και η περιουσία της από τους κακοποιούς. Σύμφωνα με το cretalive.gr, τρεις τουλάχιστον βρήκαν τον τρόπο για να… εισβάλουν στο απόρθητο κάστρο της ηλικιωμένης από όπου και της αφαίρεσαν 35.000€!

Η ίδια παρά την ηλικία της έλαβε όλα τα μέτρα για να κοιμάται ήσυχη στο απομακρυσμένο χωριουδάκι που επέλεξε να ζήσει επιστρέφοντας από τη Γερμανία όπου εργαζόταν. Οι ληστές όμως που την επισκέφτηκαν μπόρεσαν να μπουν στο σπίτι της σκάβοντας μία τρύπα από διπλανό ακατοίκητο οίκημα και με τη μέθοδο του ριφιφί εισέβαλαν στο εσωτερικό του σπιτιού της.

Η 76χρονη οπως αναφέρει η ‘Πατρίδα’ όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των τριών ληστών προσπάθησε να καλέσει σε βοήθεια, όμως οι μεσαίου αναστήματος άνδρες που είδε μπροστά της, τη φίμωσαν με ένα σεντόνι και με μονωτική ταινία τής έδεσαν τα χέρια και τα πόδια προκειμένου να αλωνίσουν με την άνεσή τους στο σπίτι της.

Οι δράστες γνώριζαν προφανώς ότι η 76χρονη προστατεύεται με όλα τα σύγχρονα μέσα της τεχνολογίας και γι’ αυτό το λόγο επέλεξαν να σκάψουν ένα χοντρό τοίχο από πέτρα μέχρις ότου «εισβάλουν» στο εσωτερικό της οικίας της.

Το σπίτι όταν πήγαν οι αστυνομικοί έμοιαζε με βομβαρδισμένο τοπίο. Τα πάντα είχαν ψαχτεί από τους κουκουλοφόρους ληστές, οι οποίοι βρήκαν σύμφωνα με πληροφορίες 35 χιλιάδες ευρώ που ήταν καλά κρυμ μένα από την 76χρονη. Δεν κατάφεραν να βρουν άλλες 30.000€ που είχε στο σπίτι της η ηλικιωμένη.

Επίσης οι δράστες πήραν μαζί τους και το υλικό που είχαν καταγράψει οι κάμερες όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που το αναζήτησαν βλέποντας τις δύο κάμερες που βρίσκονταν εξωτερικά της οικίας της.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε