Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ηράκλειο: Είχαν “ειδίκευση” στη διάρρηξη αυτοκινήτων!

Ηράκλειο: Είχαν “ειδίκευση” στη διάρρηξη αυτοκινήτων!

Επάγγελμα είχαν κάνει τις διαρρήξεις σταθμευμένων αυτοκινήτων, δύο Αλγερινοί, ηλικίας 32 και 22 ετών, των οποίων η δράση διεκόπη… με τη σύλληψή τους!

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών για την αντιμετώπιση του φαινομένου των διαρρήξεων αυτοκινήτων, εντοπίστηκαν, προχθές, στο κέντρο του Ηρακλείου ο 32χρονος μαζί με τον 22χρονο.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενεργήθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ο 32χρονος από κοινού με τον 22χρονο, κατά το χρονικό διάστημα από 13-08-2012 έως και 27-09-2012, είχαν διαπράξει κλοπές από σταθμευμένα οχήματα, με την μέθοδο της διάρρηξης, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Όπως γράφει το cretalive.gr σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι που διαμένουν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Πλήθος φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών, ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, ηλεκτρονικών συσκευών αναπαραγωγής ψηφιακών μέσων, συσκευές κινητών τηλεφώνων, μέσα αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων

Δύο τμήματα ψαλιδιού και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι (τύπου σουγιά), τα οποία χρησιμοποιούνται ως μέσο διάρρηξης οχημάτων.

Μια αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης,

Έξι δισκία διαφόρων ναρκωτικών φαρμάκων και

Το χρηματικό ποσό των 1.065 ευρώ.

Σε βάρος του 22χρονου θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης του από τη χώρα, καθώς στερείται παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Διαβάστε επίσης: Καλάβρυτα: Τσακώθηκαν και… πέθανε!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε