Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: Έκλεψαν από ψυγεία και καφετιέρες μέχρι… κομμάτια του ηλιακού θερμοσίφωνα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δεν έχουν τέλος τα κρούσματα εγκληματικότητας στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ρούβα του Δήμου Γόρτυνας, καθώς μέσα σε διάστημα μόλις λίγων ημερών έγινε κλοπή τόσο στο περίπτερο της λιμνοδεξαμενής Γέργερης όσο και σε δημοτικά φορτηγά από τα οποία οι δράστες έκλεψαν καύσιμα!

Στόχος αγνώστων έγινε το δημοτικό περίπτερο που βρίσκεται στη λιμνοδεξαμενή της Γέργερης.

Σύμφωνα με το FlashNews, αφού παραβίασαν την περίφραξη του χώρου της λιμνοδεξαμενής, παραβίασαν την πόρτα του αναψυκτηρίου και έκλεψαν από μέσα όλα τα μηχανήματα που υπήρχαν εκεί, όπως ψυγεία, καφετιέρες, κτλ. Φεύγοντας ξήλωσαν τους καθρέπτες του ηλιακού θερμοσίφωνα, τους οποίους και πήραν μαζί τους, όπως και τις μπαταρίες των θερμοσυσσωρευτών!

Λίγα 24ωρα αργότερα, άγνωστοι άδειασαν τα ντεπόζιτα δυο φορτηγών του Δήμου Γόρτυνας που ήταν παρκαρισμένα σε κεντρικό σημείο της Γέργερης, ενώ κλάπηκαν και δυο αγροτικά οχήματα δημοτών, εκ των οποίο το ένα χρησιμοποιήθηκε για ζωοκλοπή!

Ο Δήμαρχος Νίκος Σχοιναράκης, έκανε εκ νέου αναφορά στην απουσία της αστυνομίας στο Δήμο Γόρτυνας, γεγονός που όπως τόνισε, έχει ως αποτέλεσμα την έξαρση της εγκληματικότητας, καθώς οι πάσης φύσης κακοποιοί δρουν κυριολεκτικά ανενόχλητοι.

«Δυστυχώς καταντάμε γραφικοί, κάθε λίγο και λιγάκι να αναφερόμαστε στην αυταπόδεικτη απουσία της αστυνομίας. Η ηγεσία της ΕΛΑΣ και το Υπουργείο δείχνουν περίτρανα την αδιαφορία τους, καθώς παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις μας και τις συσκέψεις που γίνονται, οι υποσχέσεις μένουν στα λόγια κι ο Δήμος Γόρτυνας παραμένει ανοχύρωτος, στο έλεος των εγκληματιών” είπε…

Διαβάστε ακόμα:

Σπάρτη: Οι κλέφτες τον περίμεναν μέσα στο σπίτι του!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε