Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ηράκλειο: “Έτσι σκότωσα τη φίλη μου”

Ο δράστης οδηγείται στα δικαστήρια - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο δράστης οδηγείται στα δικαστήρια - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στα δικαστήρια οδηγήθηκε ο 21χρονος Βρετανός που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 22χρονη φίλη του.

Ο δράστης συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής (16/05/2010), για τον άγριο ξυλοδαρμό της 22χρονης φίλης του. Η άτυχη Βρετανίδα άφησε την τελευταία της πνοή, το απόγευμα της Δευτέρας (17/05/2010) στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου.
 
Η άτυχη γυναίκα, που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφο και ομοεθνή της, δεν μετέβη έγκαιρα στο νοσοκομείο και αυτό της στοίχισε τη ζωή.

Η 22χρονη επισκέφτηκε το νοσοκομείο την Κυριακή, καθώς ο πόνος στην κοιλιά δεν υποχωρούσε. Ήταν όμως ήδη αργά, καθώς η εσωτερική αιμορραγία από τα χτυπήματα είχε προκαλέσει λοίμωξη. Η νεαρή από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, όπου και διασωληνώθηκε, χωρίς τελικά να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου εντόπισαν τον 21χρονο νεαρό και τον συνέλαβαν ως βασικό ύποπτο. Το μεσημέρι οδηγήθηκε στα δικαστήρια…

Ο δράστης με σκυμμένο κεφάλι οδηγείται στα δικαστήρια - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο εισαγγελέας Ηρακλείου, του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο 21χρονος παραπέμφθηκε σε τακτική ανάκριση και απολογείται την ερχόμενη Πέμπτη…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε